Muusikoiden.net
15.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Basisti, täällä saat soittaa melkein niin tuubassa kuin haluat
Lisätty: 17.03.2021
Voimassa: 30.04.2021
Ilmoittaja: pedro (#27026)Lähetä pikaviesti »
Hakusessa olisi hommansa klaaraava perusbasisti soittamaan garage rockin, bluesin, funkin ja erilaista juurimusaa yhdistelevää rockia. Vielä nimettömään kokoonpanoon kuuluu tällä hetkellä kitaristi, rumpali ja melko varmasti laulaja. Olemme kolmenkympin molemmilla puolilla iältämme ja omaamme useamman vuoden kokemuksen eri bändeissä. Omat soittimemme klaaraamme hyvin ja samaa toivomme sinulta. Mikään virtuoosi ei tarvitse ole, kunhan saa paketin pidettyä kasassa ja improvisointi, sekä grooven luominen on halussa. Sävellys- ja taustalaulutaidot plussaa.

Tätä tehdään harrastelumielessä, mutta kuitenkin aika satalasissa. Työttöminä pummeina meillä riittää aikaa skulailuun ja olisi hienoa, jos pääsisit paikalle esim kahdesti viikossa. Mitään mainetta tällä ei ole tarkoitus niittää, vaan hommaa tehdään rakkaudesta lajiin. Elämässä kuitenkin tarvitsee päämääriä ja varmasti erilaista äänittelypuhaa ja keikkailua on luvassa, kunhan on setti kasassa. Rumpali ja minä olemme soittaneet kimpassa noin vuoden ja biisiaihoita on paljon, mutta ne elävät ja olisi hienoa, jos pystyt tuomnaan niihin oman näkemyksesi.

Mitä tulee vielä otsikkoon, niin olemme rentoja, epäjärjestelmällisiä hulluja ja pyrimmme pitämään meiningin rentona. Treeneihin voit tulla ihan niin tuubassa kuin haluat, kunhan se ei hirveästi soittamisessa näy. Huonolaatuisia kännykkä äänitteitä joistain biiseistä on tarvittaessa mahdollista lähettää, mutta jammailuseura vaikka vain kertaluonteisesti on aina meille positiivista vaihtelua, joten parhaan käsityksen saat, kun tulet messiin soittamaan. Meillä on 24/7 käytössä oleva halpa treenis, jonka vuokraan saa osallistua, jos rahatilanne sallii. Laadukkaat bassokamatkin löytyvät. Treenis löytyy Tikkurilan lähistöltä.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 32
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Vantaa (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0447960077
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti