Muusikoiden.net
14.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Karusalem etsii rumpalia
Lisätty: 17.03.2021
Voimassa: 31.05.2021
Ilmoittaja: Röntgen-Jeesus (#44270)Lähetä pikaviesti »

Karusalem etsii nyt riveihinsä täysipäiväistä/täysipäistä rumpalia. Kokoonpanoomme kuuluu tällä hetkellä minä (basisti/biisintekijä), kitaristi/laulaja, kitaristi. Studiossa saimme käyttää erinomaista sessiorumpalia ja kiipparistia. Nyt olisi tarkoitus hakea sitten jotain pysyvämpää.

Bändina olemme nyt nauhoittaneet 4 biisin mittaista debyytti-EP:tä viime kesästä lähtien. Meistä riippumattomista syistä jouduimme aloittamaan kaiken alusta alkuvuodesta ja valmista materiaalia on luvassa nyt kevään 2021 aikana.

Musiikkimme on monipuolista suomenkielistä rock-musiikkia psykedeelisillä ja progressiivisilla vivahteilla. Valmiita biisejä löytyy jo melkeinpä kokopitkän levyllisen verran.

Rumpalilta toivomme tietysti kykyä soittaa rumpuja (!), valmiutta säännölliseen treenaamiseen jotta olisimme iskussa kunhan maailma taas aukeaa ja hyvää asennetta.

Treenis löytyy Helsingistä ja siellä on tilaa rumpusetille. Toivoisimme että otat yhteyttä puhelmitse soittamalla/viestillä, sähköpostilla tai sitten mnetin pikaviestillä. Sattuneesta syystä musiikkiamme ei ole vielä millään julkisella alustalla mutta jos kiinnostuit niin raakaversioita löytyy biiseistä.

Somepreesensiä ei vielä ole mainittavasti mutta olemme aloittaneet työskentelyn myös sen saralla.

https://www.instagram.com/karusalemband/

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 33
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: o45 6247499
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti