Muusikoiden.net
23.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Pitkän linjan death metal yhtye etsii soittajia
Lisätty: 11.03.2021
Voimassa: 30.06.2021
Ilmoittaja: Mauseri666 (#218888)Lähetä pikaviesti »
Eli etsinnässä olisi rumpali, kitaristi, laulaja, kosketinsoittaja ja basisti

Itse soitan sujuvasti kitaraa, bassoa ja koskettimia, joten lähinnä oma paikka varmistuu muiden soittajien myötä.. ^^ Olen soittanut päälle 20 vuotta eri kokoonpanoissa kitaraa, joten ehkä basso tai koskettimet kiinnostelisi tällä hetkellä enemmän, mutta katsotaan sitten kun rytmiryhmä on kasassa.

Tyylisuunta on jonkinmoinen variantti vanhanliiton death metallista aina sinfoniseen metalliin asti. Soittajilta odotettaisiin musiikkityylille ominaista teknistä osaamista. Soittajilla olisi hyvä olla jo edes jonkinmoista kokemusta studiotyöskentelystä ja jonkinasteista esiintymiskokemusta(lavakokemus iso plussa!). Olethan valmis sitoutumaan yhtyeen toimintaan 100%:sti? Treenikämppä olisi jo periaatteessa olemassa, mutta treeniksen vuokrasopimus allekirjoitetaan vasta, kun soittajat ovat yhtyeeseen löytyneet. Treenikämppä sijaitsee Etelä-Pohjanmaan alueella(vuokrahinnasta vielä neuvotellaan). Vuokratila vapautuisi 2-3 kuukauden sisällä. Vuokra laitetaan yhtyeen soittajien kanssa tasan.

Yhtyeestä sen verran, että levyjä/julkaisuja on tehty useampia ja viimeisin julkaisu on ollut levy-yhtiön alla tehty maailmanlaajuinen julkaisu. Uuden julkaisun sävellystyö on hyvässä vauhdissa ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan voisi studioon astuminen olla realistista ensivuoden puolella(2022). Korona ajan kurittaessa musiikkialaa ja keikkapaikkojen ollessa kiinni olisi hyvää aikaa siis treenailla niin vanhoja biisejä joita on useampi kymmenen, kuin uusiakin vetoja joita alkaa olemaan Ep:n verran ja koko ajan sävelletään lisää. Isona plussana olisi sävellystaito myös jamittelemalla.
Bändi on aina ollut demokraattinen ja kaikkien jäsenten ideat on aina kuunneltu ja annettu kaikkien jäsenten ideoille arvoa. Tämä myös on aina kuulunut yhtyeen tuotannossa.

Koitetaan saada hyvä ryhmä kasaan ja jatketaan bändin perintöä uusin ideoin, vanhaa unohtamatta.
Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti viestin kautta yhteyttä.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 25
Osasto: Muut
Paikkakunta: Seinäjoki (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti