Muusikoiden.net
12.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Laulu- ja pianotunteja (toistaiseksi) etänä!
Lisätty: 11.03.2021
Voimassa: 09.05.2021
Ilmoittaja: Maissi-Kati (#95654)Lähetä pikaviesti »

Oletko innokas suihkulaulaja tai jo kokeneempi harrastaja? Vai oletko elänyt hiljaisuudessa tai soitellen muita soittimia, ja haluat kokeilla, voisiko äänesi taipua laulamiseen? Tervetuloa laulutunnille! Etälaulutunti on kätevä tapa kokeilla laulamista matalalla kynnyksellä. Tunnilla tutustutaan ääneesi ja lauletaan suosikkikappaleitasi netistä löytyvien karaoketaustojen kanssa tai itse säestäen. Voit myös kysyä minulta mitä tahansa mieltäsi askarruttavia asioita äänestä tai musiikista! Opetan myös pianonsoittoa, mikäli haluat verrytellä vanhaa taitoa tai opetella uutta soitinta.

Halutessasi voit tulla vain yhdelle tunnille, mutta suosittelen ottamaan muutaman kokeilutunnin alkuun. Jos laulu/piano tuntuu sinun jutultasi, voimme jatkaa yhdessä, tai voin auttaa sinua löytämään opettajan kotikaupungistasi. Turussa asuvat voivat tiedustella myös lähiopetuksen mahdollisuutta.

Itse olen turkulainen laulunopettaja ja muusikko. Monenlainen musiikintekeminen ja ihmisääni ovat aina kiehtoneet minua, ja olenkin opiskellut musiikkia laajasti. Minulla on takana ammattiopinnot musiikkiteknologiasta ja laulamisesta, sekä yliopisto-opintoja musiikkitieteestä, musiikkikasvatuksesta ja fonetiikasta. Lisäksi olen viime vuodet opiskellut kurssimuotoisesti Estill-laulumallia, jossa perehdytään äänentuoton fysiologiaan.

Laulamisen tekninen puoli on siis hyvin hallussa, mutta silti tärkeintä minulle on välittää tunnetta musiikin kautta. Tutkimuksissa on todistettu musiikin olevan äärimmäisen hyväksi ihmisen hyvinvoinnille, joten haluan tehdä osani edistääkseni kollektiivista ihmisten hyvinvointia tekemällä sitä mitä osaan. Opettajana haluan olla innostava ja kannustava, koska me kaikki olemme kehittyviä laulajia!

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Muut
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: katahata@gmail.com
Internet: https://katihatakka.wordpress.com/
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti