Muusikoiden.net
22.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Haetaan sellistiä studioprojektiin
Lisätty: 09.03.2021
Voimassa: 30.06.2021
Ilmoittaja: amanda.a (#138340)Lähetä pikaviesti »

Täälläkin haettaisiin siis sellistiä studiojuttuihin muutamaan biisiin, tyylisuuntana sellainen vähän kokeellinen, synkemmän puoleinen elektropop. Mukana on myös piano, viulu sekä mahdollisesti harppu ja toki laulu. Referenssiä saa kysymällä, tosin kaikki on vielä aika lailla demotasolla tällä hetkellä mutta äänitykset ovat siis jo aluillaan! Tärkeää olisi siis että pystyisit itse sovittamaan sello-osuudet sekä äänittämään omat osuutesi joko itse tai jonkun tutun auttamana.

Näin pähkinänkuoressa mistä on kyse: Projekti on siis minun eli Amanda Aallon toinen sooloprojekti (jos kiinnostaa mitä olen tehnyt aiemmin sitä löytyy vaikkapa täältä https://open.spotify.com/artist/1VFJvHEV0cSIGtSa40auwR) nimeltä 'Dahlia Blue' jonka tarkoituksena on nyt ainakin toistaiseksi työstää biisejä joita olen projektille tässä vuoden aikana kirjoitellut sekä julkaista niitä sitten kunhan materiaalia valmistuu. Varmaan tulevaisuudessa olisi halua myös keikkailla, mutta nyt keskitytään ihan vain äänittämiseen ja matskun ulos laittamiseen eli jos vain studiojutut kiinnostaa se on aivan fine! Itse hoidan siis pianopuolen sekä laulamisen ja kirjoitan biisit - joihin jokainen saa tosin tuoda oman kädenjälkensä instrumenttinsa myötä.

Lähtökohtaisesti ollaan menty aika talkoohengellä tämän projektin suhteen eli intohimoa asiaan tulisi löytyä, joskin tiukan paikan suhteen voin mahdollisesti maksaa jotain korvausta asiasta. Laittele viestiä jos kiinnostaa ja mietitään sitten asiaa lisää! : )

-Amanda

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: -
Osasto: Muut
Paikkakunta: Lappeenranta (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti