Muusikoiden.net
20.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Metallibändi laulajaa vailla?
Lisätty: 06.03.2021
Voimassa: 05.05.2021
Ilmoittaja: Vocalistyouneed (#206745)Lähetä pikaviesti »
Jos bändisi etsii laulajaa, niin nyt saatoitte löytää vihdoin etsimänne. Täällä olisi innokas englannin taitoinen mimmi, jolta lähtee niin pehmeet ku kovatkin cleanit laulut tai jos tarvitaan ärinää ja rähinää niin sekin onnistuu. Omia rock/metal maailman idoleita on In This Momentin Maria Brink tai New Years Dayn Ash Costello tai Halestormin Lizzie.

Yks musaprojekti päättyi pop/indie juttujen parissa ja ois mahtavaa päästä taas raskaamman sarjan musailupuuhiin mukaan. Sanoitustyö on myös lähellä sydäntä ja jos kohtalokkaat, vähän vinksahtaneet, pimeet ja kieron seksikkäät sanotukset toimisi teidän musaan niin niitä täältä löytyis.

Itseltä ikää löytyy jo huikeet 28 vuotta ja elämänkokemusta sitäkin enemmän.. Laulamaan oon oppinu ennen puhumista mutta tunnit alotin lukio ikäisenä eli kymmenisen vuotta sitten. Jenkeissä oon asustellut myös niin enkku taipuu ihan suht luontevasti. Musajutut otan tosissaan vaikka muuten oon lupsakkaa ja rentoo seuraa.
Kotoa löytyy äänitys välineistö eli etä prokkikset tän korona helvetin keskellä myös kiinnostaa.

Laitelkaa viestiä, jos tämmönen tyyppi istuis teidän porukkaan niin juodaan vaikka etäkahvit ja pidetään videopalaveria, että luonaisko yhteistyö.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 28
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Salo (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti