Muusikoiden.net
18.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Rock-retkue kaipaa basistia
Lisätty: 03.03.2021
Voimassa: 29.08.2021
Ilmoittaja: HenrikLindros (#217453)Lähetä pikaviesti »
Morjes,

Stadissa vaikuttava ja Espoossa treenaava kolmen hengen rokkijengi tarvitsee riveihinsä basistin alapäätä täydentämään.

Meillä hajos vanha bändi vähän aikaa sit, mut päätettiin jatkaa soittelua niin, että meil on köörissä rumpali ja kaks kitaristia. Tarkoituksena olis nyt järkkää basisti ja laulaja ja sen jälkeen produktiota/äänitystä/uusia biisejä ja koronan riivauksen jälkeen suunnata keikoille.

Vanha bändi soitti 70s-80s vaikutteista hard rockia, mut ei olla viel mietitty tarkemmin mihin suuntaan lähettäis uusia biisejä viemään. Voin linkkaa meijän vanhan bändin biisejä sit jos kiinnostut, koska ei niistä kuitenkaan kurssia olla täysin päälaelleen kääntämässä.

Ollaa iältämme noin 25 kaikki. Meille oikeestaan tärkeintä on, että oot intohimonen rock-kundi ja diggailet samoja meininkejä ja asenteita meijän kaa. Toivotaan että olisit aidosti kiinnostunut tuomaan lisää sisältöä biiseihin kekseliäillä ja ovelilla kuvioilla.

Tykätään aidosta ja puhtaasta Marshall-soundista, hyvistä bileistä ja siitä, että soitto jytisee hyödyntäen samalla melodiset aspektit. Ei kuitenkaan pelätä musaa uudistavia trendejä tai pyritä niin sanotusti keksimään pyörää uudestaan. Vaikutteiksi vois mainita Foo Fighters, Greta van Fleet ja The Darkness, jotka on kaikki melko hyviä esimerkkejä bändeistä, joiden myötävaikutuksella haluttais jatkaa soittamista ja tehdä samalla perinteita kunnioittavia biisejä. Tätä kautta missiona on myös ehkäistä rockin kuolemaa ja saada jengi taas nauttimaan!

Ota yhteyttä vaikka WhatsAppilla, jos kiinnostus heräsi niin jauhetaan lisää :)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18-30
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0407321517
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti