Muusikoiden.net
15.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Basisti/kitaristi rakkaudesta kaikkeen hyvään musiikkiin
Lisätty: 02.03.2021
Voimassa: 28.08.2021
Ilmoittaja: Apple tree (#138963)Lähetä pikaviesti »
Uusi kaupunki, entiset projektit jäi historiaan. Sielu huutaa uusien pariin.

Eniten mua kiinnostaa oman musiikin tekeminen, äänittäminen ja julkaseminen (muutkin kun perinteiset bändikuviot voi siis olla vaihtoehto, esim. elektroninen musa kiinnostaa) ja jos siihen päälle pääsee tekemään keikkoja (sitten joskus kun niitä taas voi heittää), niin mahtava homma. Yhteyttä saa siis ottaa reilusti jos on yhtä tyyppiä vajaa valmis bändi, kasautumassa oleva kokoonpano tai ihan yksittäinenkin musikin ystävä. Tavoitteellisuudesta sen verran, että tuskin tässä uutta ammattia ollaan hankkimassa, mutta en mää sitäkään kattele jos treenit/äänityssessiot on tekosyy pelkälle pään sekottamiselle.

Musiikkimaku mulla on suht laaja vaikkakin valikoiva (vähän ristiriitasta, kyllä.) Bändeissä on tullu soitettua mm. post-rockia ja poppia, erinäisiä metallin alagenrejä ja useammassa musiikkiteatteriprokkiksessakin on tullu vedettyä niin populaarimusiikkia kun orkesterisävellyksiäkin. Jonkinlainen läpileikkaus musamausta löytyy profiilista. Saatan siis olla monenlaisille ja kokeellisemmillekin jutuille avoin, mutta ehkä sen verran kuitenkin rajaan, että blues ja iskelmähommat ei nappaa, perinnetietosesta hard-/glam-rockista en tykkää yhtään ja modernin metallin djent-/metalcore-fuusio systeemit on suorastaan kamalaa kuunneltavaa.

Basistina oon ehottomasti parhaimmillani ja monipuolisimmillaan, mutta kitarakin pysyy aika hyvin käsissä. Viime vuosina on myös tullu vedettyä taustalauluja/ihan vähän koskettimia ja halua kehittyä molemmissa löytyy.

Sähköposti tapio.holappa2[at]gmail.com

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 28
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti