Muusikoiden.net
20.04.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Hea_wy:ä
Lisätty: 26.02.2021
Voimassa: 31.05.2021
Ilmoittaja: Jordison (#61728)Lähetä pikaviesti »
Juuh, elikkäs.

Tällä hetkellä rullaava sooloura ja ensimmäisen levyn äänitys, josta syntyi unelma soittaa sitä sekä tulevia, mahdollisesti lavalla joku päivä. Haussa siis täyttämään ja jatkamaan tätä projektia laulaja/kitaristi, kitaristi, basisti, rumpali.

Tällä hetkellä Jyväskylässä meikän pyörittämä täysin, ei nimeä, ei naamaa, vaan meikän säveltelyt ja depressiiviset ajatukset pään ja sydämen pohjalta muotoutumassa musiikiksi. 9 biisiä tullee levylle, nyt kun rummut on jo purkissa. Kysseessä varmaan normaalien mukkaan jottai thrash/death/melodic/pilluperse-mitälie-genreä, kuulemalla selevinnee ehkä paremmin. Pointti kuitenkin lähteny siitä mikä kuulostanu hyvältä. Tietyn kaltaisessa väkivaltaisen melankolisessa ja 250bpm-mollimaailmassa elän.

https://drive.google.com/file/d/1it … u4gDRiQt4MpUDd5CR3/view?usp=sharing

-

Vaatimuksia: on.

Laulajalta matalaa ja korkeaa murinarääkysammakko-skaalaa, kykyä muuttaa tunteensa niin korvia särkeväks ja karvoja nostattavaks ääneks että kuulija paskoo allesa. Ja tietty se tekstin kirjoittamine. Onneks tää vuosisata on lähteny nii hyvin käyntiin et aiheet ei lopu kyllä kesken.

Kitarisoinnista on hurjia ihannekuvia, kun sais 2 komppia ja keskelle leadin. Jonkinsortin sweepit, Slayer-sooloilu, nännitäppäilyt kovvaa kammaa. (saat meikältä hirmusesti plussaa jos downpickaat ihan vaan periaatteen vuoks. Kuulostaahan se nyt muutenki vitusti paremmalta)

Basso on ihan vitun hyvän kuulone soitin. Kun siihen laittaa vitusti kolinaa. Basso on tärkeässä roolissa omissa sävellyksissä, jonkinsortin lickejä, kaikkien kielien läpikäyntejä ja mitä sitä ny muuta keksii välillä. Plektra suositumpi, slappaamine ihan vitun jees ja fingeringiäki saa tehä muutenku naisellesa.

Rumpalilta nyt vaadin varmaan eniten, alunperin kun itte alottanu rummuista. Klikki taustoineen, tuplabasari(ps)tykittelyä ja se iänikuinen, paras meditatiivinen blast-beat. Tempo huitelee 170-260 alueella, eli jos kummassakaan sitä blastia esiintyy niin ne täytyy mennä. Mitään Cattle Deca

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: pilalla
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti