Muusikoiden.net
09.03.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Miksaaja, masteroija, tuottaja, nauhoittaja
Lisätty: 23.02.2021
Voimassa: 21.08.2021
Ilmoittaja: Kuno (#38689)Lähetä pikaviesti »
Haluatko jonkun pilaamaan visiosi ilmaiseksi? Nyt löysit oikean tyypin!

No ei vaan, olen muusikko Tampereelta, ja viime vuosien aikana olen innostunut erityisen paljon studiotyöskentelystä. Toivoisin mahdollisuuksia kehittyä siinä, ja parasta oppia on päästä työstämään aitoja biisejä.

Jos sinulla on tarve miksaukselle tai masteroinnille, voit lähettää raidat minulle ja hoidan hommat. Teen työt maksutta harjoituksen ja palautteen vuoksi. Haluan korostaa, etten ole ammattilainen, mutta olen opiskellut ja tehnyt tätä viime aikoina paljon ja olen saanut ihan asiallisia miksauksia jo aikaiseksi mm. oman bändimme demot ja tuleva pitkäsoitto.

Jos sinulla on joku biisi-idea, mutta koet tarvitsevasi "tuottajaa", tämä kiinnostaa minua myös. Tarvittaessa onnistuu myös nauhoitustyöt, sillä kalustoa on alkanut kertyä jo kohtuullisesti nurkkiin. Aika vain tuntuu olevan kortilla, mutta jos kalenterit saadaan mätsäämään ja tilat löytyvät "asiakkaan" puolesta, niin muutaman biisin nauhoitussessiotkin voisivat onnistua. Nämäkin ihan maksutta, harjoituksen ja palautteen takia. Kilometrikorvaukset kyllä haluan, jos pidemmälle joudun lähtemään.

En lähde kenellekään maksutta kokonaista levyä työstämään, mutta 1-2 biisiä muutamalta eri tekijältä olisi kiva saada tehtäväksi. Minä saan siis kokemusta ja palautetta, te saatte valmiin biisin.

Laittakaa pikaviestiä tai mailia, jos tulee kysymyksiä tai kiinnostus herää.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Muut
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti