Muusikoiden.net
08.03.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Tamperelainen bändi hakee basistia
Lisätty: 15.02.2021
Voimassa: 31.05.2021
Ilmoittaja: Petri Sakari (#189358)Lähetä pikaviesti »
Bändimme on perustettu 2016 syksyllä. Siihen on nyt vakiintunut 3 muusikkoa; Pekka (rumpali), Pasi (kitaristi), sekä Petri (laulaja/kitaristi).

Olisi loistavaa, jos sinusta voisi olla viemään yhtyeen omia biisejä ja yhteissoittotaitoja uusiin ulottuvuuksiin. Luovuus saa meidän porukassa kukkia rauhassa. Voit olla ideanikkari tai sitten tulet ihan rauhassa hakemaan paikkaasi ja oman tekemisen tyyliä. Bassonsoittaja on se mitä nyt varsinaisesti kuitenkin tarvitaan.

Treenaamme tällä hetkellä koko bändinä kerran viikossa, keskiviikko-iltaisin noin klo 17:30 - 21:00. Meillä on ikioma treenikämppä Leinolassa, vain meidän käytössämme. Olemme soittaneet jo yhdessä muutaman keikan ja haluamme esiintyä jatkossakin, mutta emme tavoittele keikkailusta elinkeinoa itsellemme.

Teemme itse biisimme. Musatyyliämme voisi luonnehtia metallisoituvaksi suomirokiksi, fiksuilla sanoituksilla. Saatamme innostua coveroimaan joskus, harjoituksen vuoksi.

Tavoitteena on keväällä saada hyvälaatuiset demot biiseistä nauhoitettua meidän treeniksellä ja siten saada ne ihmisten kuunneltaviksi erilaisiin medioihin.

Olethan hyvä ihminen, jolla on halu hoitaa oma osuutensa bändissä hyvin. Hoidamme harjoitukset, sekä keikat, päihteettömästi.

Ota yhteyttä!

Petri Saarelainen
puh. +358 400 958 408
email: saarelainen@gmail.com

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 18+
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0400958408
Internet: https://soundcloud.com/petri-sakari-saarelainen
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti