Muusikoiden.net
07.03.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Uusi kitaristi Last to Exist yhtyeeseen
Lisätty: 11.02.2021
Voimassa: 31.03.2021
Ilmoittaja: eLaxy (#37923)Lähetä pikaviesti »

Moi!

Nykyinen kitaristi siirtyy bändistä syrjään, kun tällä hetkellä ääniteltävä levy on saatu purkkiin ja nyt on tarve uudelle kepittäjälle.

LTE perustettiin alunperin sille ajatukselle, että halutaan olla perkeleen kova ja viihdyttävä livebändi. Sitten katsottiin mitä musiikkia soitetaan. Uudelta kaiffarilta menoa, meininkiä ja soittamisen iloa kaivataan siis myös livetilanteeseen. Musiikkissa yhdistyy elementtejä punkista, hardcoresta ja metallista, joten ollaankin yleensä kuvattu musiikkia lauseella "kun metallimuusikot koittaa soittaa punkkia". Jos sävellystaitoa löytyy, niin se on erittäin tervetullutta ja luonnollisesti halu keikkailla on plussaa. Realiteetit tiedostetaan eikä tässä maailmaa olla lähdössä valloittamaan, mutta onhan se nyt helvetin hauskaa lavalla riekkua aina kun mahdollista ja miksei joskus tulevaisuudessa ulkomailla soittaa ees kerran.

Pari lyhytsoittoa julkaistu, jotka voi käydä tsekkailemassa spotifystä tai muusta suoratoistopalvelusta. Uudet biisit on tosi kovia ja niistä saa pyytämällä näytettä. Sun iälläs, sukupuolella tai -puolettomuudella ei ole mitään väliä jos homma ja keskinäiset kemiat klikkaa.

https://fi-fi.facebook.com/lasttoexist/
https://open.spotify.com/artist/0QDUOKLISBNcKMwIhzQpkl
https://www.youtube.com/watch?v=aK4U8S8haDs

Matalalla kynnyksellä vaan yhteydenottoa tai kyssäriä tulemaan mailiin, faceen, tekstari/WA tai ihan perinteisesti soittamalla, jos vähänkään kiinnostus heräsi niin jutellaan lisää.

-Olli / LTE

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18-99
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0408212320
Sähköposti: olli.merilahti@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti