Muusikoiden.net
09.03.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Pianotunteja (Jazz, pop ja muu rytmimusiikki)
Lisätty: 09.02.2021
Voimassa: 07.08.2021
Ilmoittaja: Api Niskahieronta (#87701)Lähetä pikaviesti »

Mitä minulta voit oppia?

Olen erikoistunut jazzmusiikkiin ja jazz pianonsoittoon, mutta saat minulta hyvät eväät kaikenlaiseen rytmimusiikkiin, popmusiikkiin ja vapaasäestykseen. Ensisijaisesti opetan pianonsoittoa, mutta myös muut instrumentit ovat tervetulleita tunneilleni, jos soittimesi on soittoteknisesti melko hallussa ja haluat oppia soittamaan jazzia tai oppia harmoniasta. Opetan sinulle myös mielelläni musiikinteoriaa tai sävellystä. Tunnit voidaan pitää myös etäyhteyden välityksellä.

Kuka olen?

Olen 28-vuotias Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmästä musiikin maisteriksi valmistunut jazzpianisti. Minulla on myös koulutusohjelmastani suorittama instrumenttipedagogin pätevyys. Opettajana minulle on tärkeää auttaa juuri sinua pääsemään tavoitteisiisi sekä pitää hauskaa matkan varrella. Opetukseni on aina räätälöity jokaisen oppilaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.
Olen myös aktiivisesti keikkaileva muusikko, joka soittaa enimmäkseen jazzmusiikkia. Soitan yhtyeissä kuten Jukka Perko & the Stompy Stompers, Anna Inginmaa, BAK ja A77E.

Kuka voi aloittaa jazz pianonsoiton?

Opetan kaikenikäisiä ja tasoisia, alkeista edistyneisiin. Jazz pianonsoitto kannattaa aloittaa, jos haluat oppia tai pidät jazzmusiikista, spontaanista luovuudesta tai ajatusta vaativien systeemien hahmottamisesta. Jos olet herättelemässä hiipunutta pianonsoiton harrastusta ja olet aiemmin soittanut esimerkiksi klassista pianoa, jazz pianonsoitto voikin olla innostava ja uudenlainen tapa lähestyä musiikkia sekä pianonsoittoa. Tärkeää on myös innokkuus ja pitkäjänteisyys, minulta saat työkalut ja avun hyvän pianonsoiton rutiinin löytämiseen!

LESSONS ALSO IN ENGLISH!

Hinnasto (Prices)
Hinnat sis. Alv. 24%

Tutustumistunti (First lesson):
45min/40¤
30min/25¤

Vakituiset oppilaat (viikottain/joka toinen viikko)(Students who come regularly every or every other week) :
90min/95¤
60min/65¤
45min/50¤
30min/35¤

Yksittäiset soittotunnit (Separate lessons):
60min/70¤

Tervetuloa soittotunneille

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 28
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: arto.ikavalko@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti