Muusikoiden.net
04.03.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Soittoseuraa!
Lisätty: 02.02.2021
Voimassa: 01.04.2021
Ilmoittaja: armashenrik (#181649)Lähetä pikaviesti »
Hei! Etsin poppoota ympärille, jonka kanssa voisi kasata kappaleita kasaan ja saada bändin kasaan. Itse olen soitellut kitaroita jotain kymmenen vuotta ja osaan jotenkin säveltämisen taidon. Yksinäinen rämpyttely ja ajatteleminen on joskus niin, no tylsää ja kaipaisin jotain sosiaalisempaa toimintaa näistä hommista.

Itse olen 90-luvun nuori, joten minuun on iskostunut vaihtoehtomusiikki, vaikkakin nykyätä päässäni pyörii vaan country-musiikki ja burt bacharach. Soittelen kitaraa eri vireistä ja näppäily onnistuu jotenkin.

Kaipaan soittoseuralta innostusta ja heittäytymistä bänditoimintaan. Itse en osaa laulaa yhtään, mutta biisirakenteita tulee ulos koko ajan. Iällä ei sinänsä ole mitään merkitystä, eikä kulutetuilla päihteillä, mutta kuhan ollaan turvallisesti vielä kun tämä korona on maisemissa.

Jos tälläset artisti kolahteleepi, niin osaan selittää tähtäämääni soundia: Joni Mitchell, Sonic Youth, Dinosaur jr, Wilco, Gillian Welch, Jim o´rourke, Nick Drake, Leevi & leavings, Sun kil moon, Low, Mazzy Star, The Fall, Beck ja en tiedä vaikka CCR.

Minulla on pieni treenis tuossa, mutta rumpuja täytyy paukuttaa jossain muualla.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 25-40
Osasto: Muut
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Internet: https://www.youtube.com/user/dearbelovedhenry
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti