Muusikoiden.net
08.03.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Rumpalinalku etsii soittoporukkaa Uudeltamaalta
Lisätty: 29.01.2021
Voimassa: 01.05.2021
Ilmoittaja: Rumpuritari (#211198)Lähetä pikaviesti »
Moro!

Olen 29-vuotias mies, joka etsisi porukkaa, joka haluaisi soittaa yhdessä/jammailla - alkuun ihan vain omaksi iloksi ja rakkaudesta musiikkiin. Itse asun Nurmijärvellä, mutta pääsen liikkumaan koko Uudenmaan alueella.

Instrumenttini on rummut, ja yhteensä soittokokemusta minulla muutaman vuoden verran, josta aktiivista soittoa viimeinen vuosi.

Musiikin suhteen olen hyvinkin kaikkiruokainen, hevimpi musiikki pois lukien. Itselläni sydäntä lähimpänä fuusiojazz (Mezzoforte jne), smooth jazz, rock, pop, blues jne. Nämä genret eivät kuitenkaan rajoita minua mitenkään, päinvastoin.

Tasoltani olen aloittelija, mutta pysyn kyllä rytmissä ja kykenen hieman jopa kikkailemaankin. Minulta löytyy oma akustinen ja myös sähkösetti kaikkine kilkkeineen. Omalla autolla pääsen liikkuman kätevästi.

Summa summarum: etsisin siis porukkaa tai vaikka ihan vain 1-3 soittajatoveria, joiden kanssa voisi päästä kokemaan yhteissoiton taikaa. Ilman stressiä, paineita, toisten arvostelua. Minulla on bändikokemusta vain ala- ja yläasteen orkestereista (basistina), mutta tästä on suht kauan aikaa, joten olisi upeaa päästä soittamaan muiden kanssa.

Kirsikkana kakun päällä tunnen äänitekniikkaa (niin studio kuin live-tekniikkaakin) keskivertoa enemmän, sillä olen harrastanut äänitekniikkaa jo pienestä pojasta asti.

Jos kiinnostuit ja haluaisit lähteä soittamaan kanssani ja rumpalinalku olisi tarpeen, olkaa rohkeasti yheydessä.

Yhteydenotot pikaviesteillä tai sähköpostitse.

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 29
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Nurmijärvi (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti