Muusikoiden.net
08.03.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Rumpalia rokkibändiin tositarkoituksella
Lisätty: 29.01.2021
Voimassa: 27.07.2021
Ilmoittaja: Kalkulaattori (#68000)Lähetä pikaviesti »
Ian Voltage etsii rumpalia.

https://soundcloud.com/user-595426320

Ian Voltage on vuonna 2019 perustettu helsinkiläinen bändi joka etsii rumpalia. Edellinen rumpali lopetti, koska hänellä ei riittänyt aikaa panostaa musiikkiin riittävästi. Me taas olemme valmiita panostamaan tähän hommaan hyvinkin paljon. Toivomme samaa myös sinulta. Vaikka musiikkimme perimmäinen tarkoitus on saada ihmisten kaljahampaat kolottomaan, ja menojalan vipattamaan, emme kuitenkaan etsi satunnaista hauskanpitoa tai sunnuntaisoittelua. Tarkoituksemme on treenata usein, ahkerasti ja tehokkaasti. Sekä tavoitteellisesti. Ja päästä keikkailemaan mahdollisimman paljon.

Bändissä 2xkitaristia ja basisti-laulaja. Treeniksemme sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien ääreltä. Toivommekin, että olisit itse pääkaupunkiseudulta tai sen välittömästä läheisyydestä. Kaikilla jäsenillämme on kokemusta bändihommista yli 10vuotta. Kokemus on plussaa rumpalinkin suhteen, mutta into ja oikea asenne on tärkein. Iältämme olemme kolmenkympin molemmin puolin(26-34). Toivottavasti sinäkin olet about samaa ikäluokkaa. Baareissa olisi tarkoitus soittaa, mutta ei kuitenkaan eläkeläisten päivätansseissa.

Musiikkimme on rokkia. Vaikutteita on laajalti. Emme pahemmin perusta genreistä. Soitamme musaa, emme genreä. Kuuntele ilmoituksen alussa olevasta linkistä näyte.

Toivomme on että sinulla on elämänhallinta kunnossa. Kuten ettei sinulla ole raha- tai päihdeongelmia. Suotavaa olisi olla työ, tai muu säännöllinen toimeentulo, jolla voit osallistua esimerkiksi treenisvuokriin.
Mikäli sinulla on esimerkiksi parisuhde, tai perhe niin pystyt tasapainolemaan sen ja bändin välillä, kummankaan kärsimättä.

Me ollaan keskenämme frendejä ja tullaan toimeen myös treenikämpän ulkopuolella. Joten tärkeää myös että sinä sopisit persoonaltasi tähän porukkaan.

Mikäli kiinnostelee, pistä sähköpostia ianvoltageband@gmail.com.
Kerro vähän itsestäsi ja jos löytyy linkkiä äänitteisiin tai soittovideoihin. Meillä on lisää julkaisuvalmiita biisejä, joita voimme l

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 20-35
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: juho.keinonen@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti