Muusikoiden.net
27.02.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Etsitään laulajaa ja sanoittajaa prog-metal-projektiin
Lisätty: 28.01.2021
Voimassa: 26.07.2021
Ilmoittaja: jhu2 (#62875)Lähetä pikaviesti »

Olen soitellut erilaisissa bändivirityksissä 80-luvun alkupuolelta lähtien ja tällä hetkellä työstän lähiten ehkä "progressive metal" -otsakkeen alle sopivia biisejä, joihin kaipaisin nyt osaavaa laulajaa ja sanoittajaa biisien viimeistelemiseksi.

Viimeisen parin vuoden aikana uusia biisejä on kertynyt noin 90 kpl, joista omasta mielestäni parhaimmat ralllit olen saanut ladatuksi SoundCloudiin;

https://soundcloud.com/user-441924304

Jos koet omaavasi tässä genressä tarvittavaa osaamista ja intoa lähteä joitakin tuolla olevia biisejä viemään kanssani eteenpäin, niin ota yhteyttä!

Biisit on tehty GarageBand/Logic Pro X -sovelluksella. Rummut tulee softasta (softan rajoitteista johtuen ajoittain aika kökköä settiä), muut instrumentit on soitettuja.

Itse olen basisti eli kitaraosuuksiin kannattaa sen mukaisesti suhtautua. Biiseissä ei ole pyritty julkaisukelpoiseen jälkeen, vaan ainoastaan soittamaan ideoita muistiin. Jos näistä joskus lähdetään tekemään jotain enemmän, niin osaajia varmasti löytyy lopulliseen toteutukseen.

Kannattaa kuunnella myös enemmän kuin pari raitaa. Suuremmalla projektinumerolla olevat ovat tuoreimpia ja ehkä vähän siedettävämpiä audion puolesta yms.

Eli rohkeasti yhteyttä, jos koet materiaalin kolahtavan ja arvelet voivasi viedä biisejä eteenpäin!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 22 ->
Osasto: Muut
Paikkakunta: Kirkkonummi (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: havukunnas@kolumbus.fi
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti