Muusikoiden.net
09.03.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Muusikoita collab-projekteihin?
Lisätty: 27.01.2021
Voimassa: 01.04.2021
Ilmoittaja: Haabs (#197123)Lähetä pikaviesti »

Teen kotistudiossani musaa, jota kutsun progressiiviseksi rockiksi. Kokeilen, jos täältä löytyisi sopivia muusikoita, joiden kanssa viedä projekteja eteenpäin tulevaisuudessa. Toistaiseksi olen tehnyt yhteistyötä sessiomuusikoiden, kuten laulajien, kitaristien ja pianistien kanssa. Itse olen soittanut bassoa yli 10 vuotta ja koen olevani jo aika hyvä siinä. Tuottajaksi olen vastikään oppinut, mutta pystyn viemään projektin julkaisuun asti. Olen Spotifyssa artistinimellä Ericson Young.

Olisi siis hienoa saada jotain collab-projekteja aikaiseksi ja auttaisi, jos kummallakin olisi jotain julkaisukokemusta. Tämä ei kuitenkaan välttämätöntä. Loppuun viemisen arvoisia demoja minulta löytyy muutamia kappaleita, yksi helmikuussa julkaistava instrumental single nyt valmiina sekä yksi todennäköisesti maaliskuussa julkaistava instrumental single, joka kaipailee enää vain kunnon shreddaus kitarasooloa. Demoihin kaipaisin soveltuvin osin osallistujiksi sähkö/akustista kitaristia ja kiipparistia/pianistia. Miksei myös rumpaliakin tai muita instrumentteja. Voin myös tulla täydentämään sinun keskeneräistä projektia. Täytyy osata äänittää oma instrumentti studiolaatuisena!

Ajan hengessä harrastus tapahtuisi lähtökahtaisesti etänä. Arvostan avoimuutta, hyvää kommunikaatiota ja tekevää asennetta. Harrastukseeni suhtaudun rakkaudesta lajiin -asenteella; ideana päästä toteuttamaan visiotaan rennosti. Jos olet laulaja vailla tuottajaa samantyylisellä näkemyksellä tai soitat edellä mainittuja instrumentteja niin laita pikaviestiä!

Iällä ei kai sen kummemmin väliä. Ei ole pakko lähteä juuri nyt ja heti tekemään vaan voidaan myös vaihtaa yhteystietoja ja edetä sitten kun on sopiva aika :)

Pyydän laittamaan yhteydenotossa jotain linkkiä ääninäytteeseen. Tässä omani: https://open.spotify.com/track/75CHoeOAIsno664tkcd3Ak

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 23
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti