Muusikoiden.net
07.03.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Pop & jazz- laulun ja rytmimusiikin opetusta Kalasatamassa
Lisätty: 25.01.2021
Voimassa: 23.07.2021
Ilmoittaja: jsoul (#165137)Lähetä pikaviesti »

Olen Susanna Korhonen ja ammatiltani laulaja, muusikko, tuottaja ja pop & jazz-laulupedagogi (AMK). Rakastan musiikkia ja suhtaudun työhöni intohimoisesti.

Olet sitten vasta-alkaja tai toimit musiikkialalla, laulutunneilla pääset kehittämään ääntäsi ammattilaisen ohjauksessa. Tarjoan pop/jazz-laulun eli laulun ja äänenkäytön opetusta rytmimusiikin saralla, sisältäen oppilaan tarpeiden mukaan laulutekniikkaa, pop/jazz-musiikin lauluohjelmistoa, musiikin hahmottamista, improvisointia ja ääni-instrumentin huoltoa. Laulaminen on kokonaisvaltaista ja henkilökohtaista; siksi pyrin opettajana luomaan turvallisen ja positiivisen oppimisympäristön, johon virheet ovat tervetulleita, ja joka kannustaa yrittämään parhaansa. Yksi keskeinen päämääräni on että jokainen oppilaani löytää yhteyden omaan ääni-instrumenttiinsa, kehoon ja ääneen. Pyrin myös siihen että oppilas pääsee mahdollisista kehon ja mielen turhista jännityksistä kohti vapaasti soivaa ääni-instrumenttia.

Opetan myös laulun tulkintaa ja ilmaisua, jota pidän laulamisessa itse hyvin tärkeänä. Voimme käydä myös keinoja esiintymisjännityksen hallintaan ja esiintymistekniikan perusteita. Opetan myös biisien kirjoittamista, musiikin teoriaa, äänen- ja kehonhuoltoa sekä terveen ja taloudellisen puheäänen tuottoa.

Lue lisää ja katso hinnasto www.susannamusic.fi
Opetan ihan Redin vieressä Kalasatamassa.

Ota rohkeasti yheyttä! Sähköpostilla, viestillä tai nettisivujen kautta tavoittaa parhaiten.
susanna (at) susannamusic.fi
+358407555094

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti