Muusikoiden.net
16.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Basisti hakee rentoa jammailuseuraa
Lisätty: 14.01.2021
Voimassa: 12.07.2021
Ilmoittaja: kilovanni (#218440)Lähetä pikaviesti »
Moro! Olen Jyväskylässä asusteleva väitöskirjatutkija. Asun tällä hetkellä yhdessä avopuolisoni ja kolmen kissan kanssa. Musiikki on ollut aina lähellä sydäntä, mutta muusikoksi aloin vasta muutama vuosi sitten. Musiikkia soitan harrastusmielessä. Omien biisien kirjoittaminen ja musiikintuotanto on myös tähtäimessä pidemmällä aikvälillä.

Etsin rentoa jammailuseuraa Jyväskylän alueelta. Olen soittanut bassoa nyt muutaman kuukauden, mutta musiikillista kokemusta löytyy klassisen viulun parista 2,5 vuotta, jota soitan edelleen. Viulua kokeilen käydä soittamassa ihan harrastelijaorkesterissa, mutta totesin olevani muusikkona vielä epäkypsä moiseen touhuun. Kuiteskaan soitetulla musiikkityylillä ei oikeasti ole väliä, kaikki menee, minulle tärkeintä on soittaa jotain yhdessä.

Musiikkiteorian alkeen ovat hyvin hallussa. Osaan lukea nuotteja (en tosin ihan lennosta aina), ja sellaiset harakanvarpaat, kuten vaikka "Cm7b5", avautuvat allekitjoittaneelle. Pahimmassa tapauksessa voin vaikka vain näppäillä sointujen pohjasäveliä, mutta tarkoitus on löytää oma ja yhteinen groove jossain vaiheessa!

Lähinnä siis rentoa soittoseuraa etsimässä, mutta tarkoitus on myös kehittyä itse muusikkona ja saada näin kokemusta. Olisi myös hyvä, jos musiikkiteoria kiinnostaa teitä edes siinä määrin, että voimme puhua asioista niiden oikeilla nimillä; helpottaa kommunikaatiota huomattavasti!

Seura saisi löytyä mielellään Jyväskylän keskustasta nähden 20km säteeltä. Oma auto löytyy, jolla voin kuskailla tavaraa/ihmisiä. Tällä hetkellä soitan bassoani DI:nä ja monitorointiin käytän kuulokkeita, joten omaa vahvistinta ei vielä ole, mutta jos hyvä porukka löytyy, niin sitten löytyy myös se vahvistin. Toki, jos on sellaiset tilat käytössä, josta löytyy valmiiksi vahvistin, niin se helpottaisi omaa kukkaroa. Soittoseuraksi venyn parhaiten arkisin iltaisin ja viikonloppuisin päivisinkin.

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 28
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0458706306
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti