Muusikoiden.net
26.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Metallibändiin kitaristille/synistille paikka!
Lisätty: 12.01.2021
Voimassa: 31.01.2021
Ilmoittaja: mhyyryne (#182922)Lähetä pikaviesti »
Terve!

Etsimme bändiimme kitaristia ja synistiä/ohjelmoijaa, tai kitaristisynistiä. Edellinen kaveri hoiti molemmat puolet, mutta siirtyi harmiksemme toisiin tehtäviin… jolloin meille jäi melko iso paikka nyt täytettäväksi.

Soitamme metallia avarakatseisesti raikkaalla otteella. Yhdistelemme melodista death/groove-metallia elektronisiin saundeihin ja sinfonisiin (gootti)elementteihin. Myös rock’n’rollia, poppia, ja corea on sopassa mukana.

Voit kuunnella eritasoisia lähes miksaamattomia demonäytteitä täältä (lauluja vähän vain ekassa demossa): https://soundcloud.com/user-562588217

Meillä on jo matskua kasassa aika paljon (levyllinen/keikallinen), ja koko ajan syntyy lisää biisejä kovaa vauhtia. Kaikki osallistuu luovaan toimintaan kykyjensä mukaan. Hyvä omaksumiskyky, tai ainakin motivaatio harjoitteluun, ja sävellys/sovitustaito olisivat toivottavia ominaisuuksia.

Toivomme että osaisit soittaa ja olisit hyvä tyyppi. Osalla bändin porukasta on jo melko pitkä kokemus alalta, joten ihan amatööreille tämä juttu ei ole. Odotamme myös jonkinasteista sitoutumista: treenaamme 1-2 kertaa viikossa, mutta ei tietenkään heti tarvitse sitoutua mihinkään. Aluksi olisi vaan hyvä, että kemiat natsaisivat ja soitto ja luovatoiminta rullaisi mukavasti.

Käytetään matalalle viritettyjä 7-kielisiä kitaroita (drop C + 7-kieli G:hen).

Bändissä vaikuttaa tällä hetkellä siis 2 laulua (clean ja ördäys), kitaristi, basisti ja rumpali. Porukka on erittäin mukava, ehkä hieman erikoinen...

Iällä, sukupuolella, tai millään muullakaan ei ole mitään väliä, kunhan homma kuulostaa ja näyttää hyvältä, ja energiaa, motivaatiota sekä luovuutta on!

Rock’n’roll-asenne on myös tärkeä juttu.

Ota yhteyttä rohkeasti jos yhtään tuntuu että homma vois natsata, niin jutellaan tarkemmin!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti