Muusikoiden.net
23.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Laulajaa tekemään melodista ja raskasta metallia
Lisätty: 12.01.2021
Voimassa: 01.05.2021
Ilmoittaja: Felis (#138727)Lähetä pikaviesti »
Oletko jo teknisesti oppinut, lisää haasteita halajava laulaja? Onko melodinen mutta raskas metallimusiikki lähellä sydäntä? Jos vastasit kyllä molempiin, niin tässä voisi olla sinulle sopiva projekti!

Teemme sinfonista, melodista kuolonmetallia hyvällä porukalla ja treenitilamme sijaitsevat Keravan kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Olemme pian julkaisemassa esikoispitkäsoittoamme, ja julkaisun jälkeen yhtyeeseen jää basisti, rumpali ja toinen laulaja. Basistimme säveltää myös syntikoita, ja ne soivatkin näppärästi taustanauhalta.

Bändi on toiminut nyt n.8 vuoden ajan, ja takana on kymmeniä keikkoja ja olemme julkaisseet mm. EP:n muutama vuosi takaperin.

Etsimme teknisesti tasokasta (ensisijaisesti nais)laulajaa, mutta esiintymiskokemus ei ole välttämätöntä. Nuotissa olisi hyvä pysyä ja englannin lausumisen sujuminen on toki tärkeä seikka sekin. Tärkeintä kuitenkin olisi osata nauttia täysillä yhteissoitosta bändin kanssa ja mahdollisuus osallistua treeneihin n. pari kertaa kuukaudessa (ennen keikkoja toki useamminkin).

Linkin takaa löytyy kappale EP:ltämme, ja pääsee kuulemaan minkä tyyppistä clean-laulajaa haemme. (Albumilla puhtailla lauluilla on huomattavasti enemmän osuuksia.)

https://www.youtube.com/watch?v=eg5XV7yqKls

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laitathan meiliä. :) Maistiaista uudesta materiaalista saa kysymällä.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 20-40
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0445773058
Sähköposti: soulglassband@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti