Muusikoiden.net
19.01.2021
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Bändiä rumpalille!
Lisätty: 09.01.2021
Voimassa: 07.07.2021
Ilmoittaja: JackRabbitt (#28983)Lähetä pikaviesti »
Etsitään soittoporukkaa Helsinki-Vantaa alueelta!
Monenlaisessa bändissä olen soittanut, mutta nyt olis tarkotus ottaa tuo tuplabasarin hallinta viimeinkin tehosyyniin. Sopiva ympäristö tähän voisi olla jokin teknisenpuoleinen heavy poppoo, joka ei pelkää temponvaihdoksia ja haastavia rakennejuttujakaan. Itseäni kiinnostaisi soitella esim. sen tyylistä musaa, kuin vaikka Trivium, Killswitch Engage, August Burns Red, Mokoma, Stamina... Eli jotain metalcoren, teknisen death metallin ja thrashin välimaastosta, mutta katellaan nyt mitä tulee vastaan! :) Myös joku klassisempi kama, kuten vaikka Megadeth tai Pantera kelpais. Ja helpommastakin voi lähteä liikkeelle.

Ei tarvitse olla valmista kauraa, itsellänikin trippi vasta alussa, mutta kunhan kiinnostusta on johonkin tällaiseen! :) Pääpointti olis kuitenkin saada rummut johonkin nurkkaan, päästä treenaamaan riittävän usein tuplia (eli sopivan läheltä treenis) ja pitää hauskaa.

Ei tarvitse olla kovin vakavaa touhua. Mut kunhan haastettakin olis, millä ottaa niskalenkkiä tuosta tuplishommasta. Keikkailunkin voi pitää mielessä, joskaan mihinkään isoihin rundihommiin aika ei riitä.

Itse vaikutan Tikkurilan lähistöllä. Jostain tästä sopivan välimatkan päästä olis meininki treenis hommata! Jos kiinnostus heräsi, niin pistä viestiä!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 20-40
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Vantaa (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti