Muusikoiden.net
17.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Rock-retkue kaipaa basistia
Lisätty: 06.01.2021
Voimassa: 28.02.2021
Ilmoittaja: HenrikLindros (#217453)Lähetä pikaviesti »
Morjes,

Stadissa vaikuttava ja Espoossa treenaava kolmen hengen rock-jengi tarvitsee riveihinsä basistin alapäätä täydentämään.

Meillä hajos vanha bändi vähän aikaa sitten, mutta päätettiin jatkaa soittelua niin, että meillä on nyt köörissä rumpali ja kaks kitaristia. Tarkotuksena olis tän vuoden alussa nyt järkkää basisti ja laulaja ja sen jälkeen produktiota/äänitystä/uusia biisejä ja koronan riivauksen jälkeen suunnata keikoille.

Vanha bändi soitti 70s-80s vaikutteista hard rockia, mutta ei olla mietitty vielä tarkemmin mihin suuntaan lähettäis uusia biisejä viemään. Voin linkkaa meijän vanhoja biisejä, koska ei niistä kuitenkaan kurssia olla täysin päälaelleen kääntämässä.

Ollaan iältämme noin 25 kaikki. Meille oikeestaan tärkeintä on, että oot intohimonen rock-kundi ja diggailet samoja meininkejä ja asenteita meidän kaa. Toivotaan, että olisit aidosti kiinnostunut tuomaan lisää sisältöä biiseihin kekseliäillä ja ovelilla kuvioilla.

Tykätään aidosta ja puhtaasta marshall-säröstä, hyvistä bileistä ja siitä, että soitto jytisee hyödyntäen samalla melodiset aspektit. Ei kuitenkaan pelätä musaa uudistavia trendejä ja mikäli jotain vaikutteita tähän loppuun täytyy mainita niin Foo Fighters, Greta van Fleet ja The Darkness on aika hyviä esimerkkejä. Näiden bändien esimerkeillä haluttais jatkaa soittamista ja tehdä perinteitä kunnioittavia biisejä, joiden kautta ehkäistään rockin kuolemaa ja saatais jengi nauttimaan!

Ota yhteyttä vaikka WhatsAppilla, jos kiinnostus heräsi niin jauhetaan lisää :)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18-30
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0407321517
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti