Muusikoiden.net
16.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Sanoittaja hakee sanoitettavia biisejä
Lisätty: 06.01.2021
Voimassa: 04.07.2021
Ilmoittaja: Heruraha93 (#136028)Lähetä pikaviesti »

Olen runoilija ja sanoittaja. Olen kirjoittanut runoja 17-vuotiaasta asti, eli tähän päivään mennessä noin 15 vuotta. Matkan varrella olen myös sanoittanut sekä omia että myös muiden biisejä. Olen ollut tällä saralla aktiivinen myös viime aikoina.

Runollisia tuotoksiani, joista osaa on käytetty myös biisien sanoituksina voi lukea ja kuunnella mm. seuraavien linkkien kautta:

facebook.com/groups/NAP186

speechinthesilence.com
(löytyy myös Spotifysta)

mikseri.net/allmusic

Olen todella mukautuvainen sanoittamaan, ja pystyn myös sovittamaan sanoituksia biisien sisään niin että niitä pystyy laulamaan niin että sovitus ei kuulosta tyhmältä kuulijan korvaan. Pystyn tekemään sanoituksia ihan kun saan melkein mitä vaan mistä saada otetta, jokin idea, melkein jopa vaan sanakin saattaa riittää.

Sanoitan kaikkein mieluiten jostain okkultismi-teemoista, tai vaikka jostain filosofisesti kiinnostavasta teemasta. Aleister Crowleyn perintöön liittyvistä teemoista sanoittaminen lähtee itseltäni kaikken luonnollisimmin. Kuten voi ylempien linkkien kautta nähdä, olen keskittynyt niihin jo useamman vuoden. Jos hakee jotain koko ajan vain Saatana-teemaista Black Metal -sanoitusta, en ole siihen oikea henkilö, mutta jos vaikka jotain (nyky-)Behemoth- tai Nile -tyylistä kamaa hakee, niin täältä lähtee!

Olen avoin erilaisille ideoille ja musiikkityyleille metalli-musiikin ulkopuolella ja kannattaa kysyä jos on jotain mielessä ja ottaa vaan rohkeasti yhteyttä sen sijaan että miettii vaan itsekseen laittaako viestiä. Voi sitten selvittää olenko oikea henkilö sanoittamaan, sen sijaan että miettisi itsekseen asiaa, ilman asiaan löytyvää selkeyttä.

"Sing with me
O Saturnal mistress
To reach those
Of mourn
And of eternal distress:

"This is the stellar call!
Thou art of ALL!
You know good and evil!
You did fall!
Now rise towards Binah!
Untempted by Daath!
Find power!
Beyond Knowledge!
Closer towards God!"
- 777
(http://newaeonpoetry.blogspot.com/2018/12/azoneris.html)

Jori-Ville Rahkonen

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 32
Osasto: Muut
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Internet: http://facebook.com/groups/NAP186
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti