Muusikoiden.net
21.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Taitavia ja avoinmielisiä soittajia heviorkesteriin
Lisätty: 05.01.2021
Voimassa: 21.03.2021
Ilmoittaja: Frosti (#161374)Lähetä pikaviesti »
Hakusessa rentoja ja fiksuja tyyppejä yhteissoitteluihin puolivakavalla mielellä, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Ainoina vaatimuksina ovat, että asut PK-seudulla (tai olet valmis matkustamaan pari kertaa kuussa treeneihin) ja että hallitset jonkin (bändi-)instrumentin soiton hyvin. Musiikillisesta muusta osaamisesta toki plussaa! Tarkoituksena ei ole heittää muuta elämää tauolle ja treenata viittä kertaa viikossa, vaan treenit sovittaisiin yhteisymmärryksessä muun elämän ympärille. Toki asettaisimme jonkinlaiset tavoitteet tulevaisuudelle ja jos myöhemmin homma lähtee kunnolla käymään niin hienoa, mutta ainakin alkuksi lähdettäisiin liikkeelle ilman suurempia stressejä.

Itsestäni sen verran, että olen 27-vuotias opiskelija, joka haluaisi taas palata bändihommien pariin. Olen soitellut lähinnä kitaraa parissa eri hevibändissä niin harraste- kuin vakavammaltakin pohjalta. Olen myös opiskellut musiikkia erinäisten opettajien johdolla sekä itsenäisesti. Ihan ammattilainen en ole, mutta taivun tarvittaessa kitaran lisäksi auttavasti myös kiippareihin ja pidän erityisesti sävellys/sovitustyöstä, johon olenkin panostanut enemmän viime vuosina. Soittotaustaa minulla on yhteensä 12 vuoden ajalta, jos lapsuusiän epämotivoituneita pianotunteja ei lasketa.

Suurimpia innoittajia musiikin osalta ovat olleet metallipuolelta Opeth, Emperor, Moonsorrow, Windir, Bathory ja Amorphis, mutta pidän myös paljon muista genreistä kuten klasarista, jazzista ja folkista. Oma musiikkini on jonkinlainen sekoitus tätä kaikkea, enemmänkin pitkäkestoista ja eeppistä kuin lyhyitä ralleja täynnä koukkuja. Musiikkini ei ole mitään tajuttoman uraauurtavaa, mutta pyrin tekemään kappaleet pieteetillä, jotta ne olisivat mahdollisimman mielekkäitä soittaa. Toivoisin myös, että bändin jäsenet osallistuisivat mielenkiintonsa puitteissa sovitus/sävellys/tuotantotyöhön.

Otathan yhteyttä pikaviestitse

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 27
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti