Muusikoiden.net
19.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Musiikintuotantoa sarjakuvaan
Lisätty: 03.01.2021
Voimassa: 01.07.2021
Ilmoittaja: Just1of (#218194)Lähetä pikaviesti »

Esittely ja mitä haen:

Tervehdys, olen Juri, teen sarjakuvaa jossa yhdistyy musiikki ja tarinankerronta. Haen biisintekijää ja laulajaa, minulla on sanoitukset ja joitain ajatuksia millainen kappale voisi olla, mutta sinulla on vapaat kädet päättää millainen biisistä tulee. Suunnittelen tekeväni samasta kappaleesta sekä suomenkielisen että englanninkielisen version.

Sarjakuva ja musiikki yhdessä, kuinka se toimii:

Olen yhdistänyt sarjakuvan ja musiikin siten että lukija lukee QR-koodin tarinan aikana kuunnellakseen kappaleen. Tein taannoin yhden kappaleen vastaanvanlaisella yhteistyöllä jo aiemmin, ja se omasta mielestäni onnistui sen verran hyvin että olen valmis tekemään vastaavaa vielä lisää projektiin.

Sarjakuvaprojektista:

Sarjakuvaprojektin nimi on ”Äijänkäppänät: Pistämätön kesäspesiaali”. Kesä on alkanut, mutta Hyttyslordi uhkaa pilata sen hyttysinvaasiolla! Onko Ukosta ja Tonista vastusta laittaa piste moiselle venkoilulle? 

Nykyisen käsikirjoituksen perusteella tarinasta tulee reilut 50 sivua pitkä, joista 30 sivua on tehty. Tarinan voi lukea tällä hetkellä tästä: https://app.box.com/s/s4jnghm69e37d77walr2xufofy5p213l

Sivuun 25 liittyy kappale jonka toteutin aikaisemmin Valveunin kanssa ”Kaunista kaikki elämä”: https://valveuni.bandcamp.com/track/kaunista-kaikki-el-m
Lisäksi toteutimme englanninkielisen version samasta kappaleesta ”Marvellous World”: https://valveuni.bandcamp.com/track/marvellous-world

Olisin kiinnostunut toteuttamaan kappaleen vielä tarinan loppuun, ja niiden lisäksi englanninkielisen version kappaleesta.

Lopuksi:

Lähetä viestiä jos olet kiinnostunut. Esittelen sanoituksen ja näytän vähän käsikirjoitusta, voit siitä päättää onko kappale sinulle luonteenomaista tehdä. Mitään haittaa ei ole vain esittää kiinnostusta, ja perääntyä jos se ei lopulta tunnu itsellesi toimivalta. 

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Muut
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti