Muusikoiden.net
24.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Basistille projekteja/soittoseuraa
Lisätty: 02.01.2021
Voimassa: 31.01.2021
Ilmoittaja: jmkuusela (#190613)Lähetä pikaviesti »
Moro,

Basisti kaipailee projekteja/soittoseuraa. Iällä, sukupuolella tai genrellä ei ole juurikaan väliä, pääasia että kemiat kohtaa. Olisi kuitenkin toivottavaa, että oma instrumentti olisi jotakuinkin hallussa. Valmiit bändiviritelmät eivät erityisemmin kiinnosta, mieluiten lähtisin luomaan jotain uutta rennolla meiningillä.

Erityisesti yhteistyö rumpalien kanssa kiinnostaa. Samoin myös esim puhallin-, jousi- tai kosketinsoittajien yhteydenotot ovat enemmän kuin tervetulleita, mutta loppujen lopuksi instrumentillasi ei ole juurikaan merkitystä :)

Itseltäni löytyy soittokokemusta parisenkymmentä vuotta. Bändihommat on tuttuja, samoin sävellys-, sovitus- ja äänityspuuhat. Musiikin teoria kiinnostaa myös ja sitä on tullut itsenäisesti opiskeltua melko paljonkin. Olen päiväduunissa käyvä harrastelijamuusikko, mutta käytännön kokemus on osoittanut että muusikoiden.netin asteikolla taidan olla "puoliammattilainen" :D

Viimeaikoina on kiinnostanut mm. myös erilaisten saundien metsästäminen ja livelooppaus. Soitan jo aktiivisessa bändissä, joten aikaa sivuprojekteihin/jameihin löytyisi varmaan noin 1-2 kertaa viikossa.

Juna kulkee ja autolla pääsee uudenmaan/kanta-hämeen tuntumassa, sijainnillasi ei siis ole suurta merkitystä lähtökohtaisesti.

Soittonäytteitä saa tarvittaessa. Yhteydenotot vaikkapa whatsappilla. Ei tarvii ujostella, otan rennosti, toivottavasti sinäkin :)

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 31
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tuusula (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: nollaneljäneljä9789349
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti