Muusikoiden.net
18.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Löytyisikö laulajaa oman etämusan tekoon?
Lisätty: 28.12.2020
Voimassa: 25.06.2021
Ilmoittaja: Mausoleumi (#22025)Lähetä pikaviesti »
Moi,

olen melkein nelikymppinen harrastelijakitaristi / -musantekijä ja etsin laulajaa etämusiikin tekemiseen vuodelle 2021. Etänä koska aika ei riitä aktiiviseen bändisoittoon, eikä korona-kausi tue kokoontumisia.

Tehtäisiin harrastusmielessä omaa tuotantoa, vapaa-ajan salliessa, ilman liian kovia suorituspaineita.

Sävelletään ja nauhoitellaan yhdessä vuoropohjaisesti ideoita raidoiksi joista kootaan sävellys. Pelataan siis etänä shakkia ja ”shakkimatti” lienee onnistunut veisu 🤣.

60...70-luvun valtavirtamusiikki inspiroi eniten mutta tietty eri musiikkityylejä voi ainakin kokeilla, poislukien metalli. Koska musa välittää aina jonkun tunnetilan, niin mieluummin positiivista kuin negatiivista.

Käytetään Garagebandiä, yksinkertaisin lähtökohdin. Pääpaino lauluun ja sähkökitarasäestykseen / melodiariffittelyyn. Kitara- ja bassoraidat nauhoitan mikittäen tai linjan kautta, rumpuja ja muita instrumentteja lisäillään mahdollisuuksien mukaan.

En hae ammattilaista, enkä aloittelijaa, vaan kokenutta harrastelijaa.

Aloittelijana (hankkeen suhteen) pidän muusikkoa, joka ei ole koskaan: nauhoittanut omaa ääntänsä säestyksen tahdissa / ollut mukana koti- tai ammattistudiotoiminnassa (nauhoituksissa) / esiintynyt julkisesti / julkaissut omaa musiikkia tai koveria jossain muodossa. Ja se tärkein; jossain äänialassa / nuotissa pitäisi koettaa pysyä...

Laulukieli on se, mikä sulta luontuu parhaiten / mistä pidät.

Pitää olla oma tila/softa/rauta laulu-äänityksille: edellytän em. GB-softan käyttöä, yhdellä yksinkertaisella tietokannalla mennään ilman raita-timing tms. eri-käyttöliittymä haasteita.

Kiitokset jos jaksoit lukea loppuun.

Jos kuulostaa kiinnostavalta, niin jatketaan pikaviestein 😀👍

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 25-50
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Järvenpää (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti