Muusikoiden.net
16.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Harrastelijabändi Varsinais-Suomesta tai lähialueilta
Lisätty: 25.12.2020
Voimassa: 22.06.2021
Ilmoittaja: appesch (#218058)Lähetä pikaviesti »
Moikka!

Olen helmikuussa 18 vuotta täyttävä tyttö
Salosta. Laulan ja soitan kitaraa ja etsin suurin piirtein samanikäisiä ihmisiä, joiden kanssa perustaa yhteinen bändi Varsinais-Suomen alueella. Olet sitten laulaja, kitaristi, basisti, pianisti tai rumpali, olet tervetullut mukaan. Voit ehdottaa myös jo valmista bändiä josta puuttuisi vielä yksi laulaja/kitaristi, jos sellainen löytyy. Keikkailu ei ole ensimmäisenä tavoitteena vaan mukavien ihmisten tapaaminen ja katsotaan sitten miten halutaan edetä :)

Kitaraa olen soittanut nyt 4,5 vuotta (pääosin sähkökitara) ja tällä hetkellä genreistä parhaiten minuun vetoavat blues, rock ja soul. Muutkin genret käyvät, mutta metallimusiikki ja uudempi pop eivät kuitenkaan ole ihan oma juttu.

Laulanut olen niin kauan kuin muistan ja se on minulle hyvin tärkeä ja luonteva tapa ilmaista itseäni. Olen laulanut useissa erilaisissa tilaisuuksissa, kuten juhlissa ja muissa tapahtumissa ja kasvattanut siten rohkeutta ja itseluottamusta. Kitarassa olen päässyt jo aloittelijatason yli, mutta en ole vielä kovin hyvä esimerkiksi improvisoimaan. Siten vielä vähän arastelen kitaran kanssa esiintymistä. Soitan kuitenkin joka päivä noin pari tuntia ja pyrin aina oppimaan uutta.

Olisi mahtavaa löytää samanhenkistä porukkaa, joiden kanssa suunnitella ja tehdä yhteisiä projekteja tai jopa omia biisejä! Koska olen itse vain harrastelija, kannattaa ottaa pienellä kynnyksellä yhteyttä. Ainoa asia, mitä sinulta tässä kohtaa odotan, on luovuus, luotettavuus ja kiinnostus kehittyä soittajana/laulajana. Plussaa on se, jos et ole ehkä enää ihan aloittelija ja alat mahdollisesti löytämään jo omaa tyyliäsi.

Laita ihmeessä viestiä, jos kiinnostuit :)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 17-22
Osasto: Muut
Paikkakunta: Salo (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 044 933 4824
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti