Muusikoiden.net
25.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Soitto-/musantekokaveria/(-reita)
Lisätty: 20.12.2020
Voimassa: 17.06.2021
Ilmoittaja: jens10333 (#217973)Lähetä pikaviesti »
Etsinnässä ensisijaisesti jammailukaveri, vahvana plussana olisi myös kiinnostus oman musiikin tekoon. Soittimellasi tai soittotaidoillasi ei niin suurta väliä ole. Itsellä pääinstrumenttina kitara, jota tullut soiteltua n. 15 vuotta, välillä enemmän joskus vähemmän. Mikään virtuoosi en kuitenkaan ole. Ennemmin koen itseni hyväksi rämpyttelijäksi.

Yhteen soittimeen orjallisesti paneutumista enemmän minua on kiinnostanut aina musiikin teko. Ekat äänitykset ovat minulla 12-vuotiaana tehtyjä, sitten tuli pitkä tauko kun eksyin urheilumaailmaan, mutta nyt tullut ikävuodet 20-25 hinkattua taas omia biisejä, välillä aika raakastikin opiskeluhommien kustannuksella. Kitaran ohella piano basso yms. menee kans. Niiden soittotaidot ovat vielä enemmän rämpytystasolla kuin kitaralla, mutta simppelit äänityshommat niilläkin onnistuu. Omasta takaa löytyy kohtuullinen autotallistudio. Jos sinulla löytyy parempi, sekin on iso plussa. Omat musisointikaverit asuvat tällä hetkellä sen verran kaukana, että musanteko on jäänyt vähän yksinäiseksi puurtamiseksi. Vaikka nautinkin musanteosta näinkin, olisihan 4 korvaa siltii aina enemmän kuin 2 ja uudet ideat voisi piristää tekemistä kummasti.

Oma musiikkimaku on aina ollut sillisalaattia, ja varsinkin ATM olen hivenen kriisissä minkälaista musaa haluaisin tehdä. Melankolista sen tosin pitäisi olla. Ihan raskasta heviä, tai räppiä sen sijaan en haluaisi ainakaan ensisijaisesti tehdä. Toki niitäkin voidaan kokeilla, jos saat ylipuhuttua. Suurimpia vaikuttajia minulle varmaan olleet: HIM, Apulanta, Herra Ylppö, Ismo Alanko, RHCP, Nirvana, Bruce Springsteen, Tim Buckley, Nick Cave, The Doors, Badding, Tuomari Nurmio. Em. eivät päivittäisessä kuuntelussa enää, mutta niiden vaikutus varmasti näkyy jokapäiväisessä tekemisessä eniten.

Älä pelkää ottaa yhteyttä. Virtuoosimaisia soittotaitoja enemmän arvostan luovaa hulluutta, avarakatseisuutta ja halua luoda uutta. Ihmisenä olen introvertihkö, arvostan puheenlahjoja, mutta arvostan jos osaat välillä olla myös hiljaa.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 20-30
Osasto: Muut
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti