Muusikoiden.net
27.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Pop/Rock kitaratunteja Helsingistä!
Lisätty: 14.12.2020
Voimassa: 11.06.2021
Ilmoittaja: Bassman26 (#183169)Lähetä pikaviesti »

Hei!
Olen 30v mieskitaristi/laulaja, jolla on takanaan useamman vuoden kokemus kitaransoitosta, live-esiintymisestä sekä laulujen kirjoittamisesta. Omia tuotoksiani voi kuunnella Facebookista:
www.facebook.com/janiartist

Nyt tarjoaisin kitaratunteja kaikenikäisille nuorille ja nuorille aikuisille. Sinun ei tarvitse osata soittaa lainkaan kitaraa eikä välttämättä edes omistaa soitinta. Omat vahvuuteni opettajana ovat akustisessa kitarassa sekä pop- ja rock-musiikissa, toki soitan myös sähkökitaraa.

Ensimmäinen oppituntini on ilmainen ja sen jälkeen olen veloittanut 30e/h tai neljä oppituntia 100e, joka on suhteessa halvempi. Laskutuksen hoidan laskutuspalvelun kautta ja saat kitaratunneistasi laskun sähköpostiisi. Todella helppoa ja vaivatonta siis! :)

Oppitunnit sijaitsevat Itä-Helsingissä Vuosaaressa ja annan myös etätunteja Zoomin välityksellä. Mahdollisuuksien mukaan voin myös tehdä kotikäyntejä, jotka hinnoittelen aina tapauskohtaisesti. Oppitunneillani on aina hyvä ja rento fiilis. Ota siis iloinen ja avoin mieli mukaan! :)

Ota yhteyttä sähköpostitse:
valvomo.blogspot@gmail.com
IG: @kitaratuntejanuorille

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 30
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti