Muusikoiden.net
21.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Rumpaloimaan kokeilemaan?
Lisätty: 13.12.2020
Voimassa: 31.01.2021
Ilmoittaja: burdon (#60148)Lähetä pikaviesti »
Joskus olin ihan ok rumpali ja aikoinaan jopa bändissäkin mutta ei musta koskaa tuu mitää virtuoosia, turha pyytää Rush tribuuttibändiin tms. Sit elämä johti siihen että oli 16kk breikki soitost niin on pikkasen hakuses tatsi ja ikävästi lihakset väheni mutta hommasin sähkökitin jolla pääsin leikkimään. Haaveena ois päästä vielä soittamaan ihmisten kanssa, oli se yhden, kahden, kolmen tai neljän, kunhan kemiat ja kulkuyhteys mahdolliselle treenikselle pelaa (en ole hyvä istumaan tuntikausia julkisisssa). Olen soittanut vähäsen skebaakin ja tehnyt koneella biisei ja tietoo on pikkasen siitä sun tästä jne ja eniten kolahtaa rock/pop/punk/kevyt metalli jne. Yksinkertaiset tuplat ja blastbeat lähtee jos ei aivan älytöntä meininkiä vaadita, mielummin kuitenkin soittelisin jotai muuta kuin raskas metallia, varsinkin siihen asti että saan kasvatettua lihakset takas.

Asun Espoossa ja mun luona voi tulla myös päiväaikaan jamittelee kunhan volyymi ei nouse liikaa.

Oon aika monipuolinen tyyppi ja mul on rumpujen lisäks pari kitaraa, basso, syntikoita, samplerit sun muuta ja oon tehny biisei jne että voisin mahdollisesti kontributoida muutenkin kuin kannuapinana mutta tärkeintä ois vaan päästä soittamaan, varsinkin jotai Iggy Poppin Passengeria, UFOn Doctor Doctoria sun muita rock klassikoita ois niin kiva vetää. Lievä psykedeelisyys/420-henkisyys ei haittaa ;) Hawkwindia ois kanssa siisti jumittaa tai jotai vastaavaa. Neil Youngia kelpais kans kannuttaa. Maku on melko laaja. Tärkeintä kuha ei heti tarvii super nopeeta punkkia, viiden tunnin treenei tms :)

Iällä ja sukupuolella ei oo mulle väliä musahommissa. Ainut toive tosiaan että treenikselle ei ois mahdoton matka täältä Espoon korvesta. Mut viestiä rohkeasti niin sillä se selviää ;)

PS. Omistan parit akustiset kannut ja saan ne ehkä mökiltä PA-kamojen kera keväällä vihdoin takas pk-seudulle, täl hetkel on vain noi sähköiset rummut.

PPS. Vaikka mieluiten toki haussa IRL proggis niin näin covid aikakautena voi kysellä netin yli raitojen vaihteluun myös jne

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 36
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti