Muusikoiden.net
18.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Poplaulaja etsii bändiä!
Lisätty: 10.12.2020
Voimassa: 31.05.2021
Ilmoittaja: iidunen (#217463)Lähetä pikaviesti »
Heippa!
Olen parikymppinen nuori nainen, jolla on pitkään ollut haaveena perustaa cover-bändi. Haluaisin laulaa erityisesti englanninkielistä pop-musiikkia sen eri muodoissa. Lempiartistejani ovat esimerkiksi Lorde, Dua Lipa, MARINA, Christine and the Queens, HAIM ja Maggie Rogers. Olisi superkivaa soittaa musiikkia nimenomaan tämäntyyppisiltä artisteilta. Laulukokemusta minulta löytyy jo useamman vuoden ajalta: olen laulanut lapsuudessani ja nuoruudessani erilaisissa kuoroissa ja käynyt laulutunneilla yhteensä nyt noin puolentoista vuoden ajan. Olen myös soittanut koskettimia bändissä vanhalla kotipaikkakunnallani.

Etsisin kaikenlaisia soittajia, tärkeintä olisi kiinnostus jokseenkin samantyyppiseen musiikkiin. Jos löytäisin esim. rumpalin, basistin, kitaristin ja kosketinsoittajan, meillä voisi olla jo jonkinlainen bändi koossa! Olisi hienoa myös hyödyntää jonkinlaisia elektronisia elementtejä soittamisessa jossakin vaiheessa. Myös muut laulajat saavat ilmoittautua, olisin ihan valmis perustamaan vaikka a cappella -yhtyeen, jos soittajia ei löydy.

Jos yhtään kiinnostaa, ilmoittautukaa rohkeasti! Iällä ja sukupuolella ei ole niinkään väliä, kunhan käyttäydytte asiallisesti ja kunnioittavasti. Koronatilanteen vuoksi minulla ei ole mikään kiire aloittaa harjoittelua, voimme rauhassa katsoa tilanteen muuttumista ja päättää yhdessä, mikä olisi parhaaksi.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 20-25
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti