Muusikoiden.net
20.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Kitaratunteja Joensuussa ja etänä
Lisätty: 08.12.2020
Voimassa: 05.06.2021
Ilmoittaja: Tony- (#2446)Lähetä pikaviesti »

Olen innostava kitaraopettaja Joensuusta ja opetan kaikenikäisiä oppilaita Joensuun keskustassa sekä myös etänä. Tunneilla pureudumme kitaransoiton eri osa-alueisiin omien tavoitteidesi mukaan. Haet sitten Konservatorio-opintoihin tai haluat oppia komppaamaan lempikappaleesi leirinuotion äärellä, ota yhteyttä ja pannaan homma rokkaamaan! Soittamisen pitää olla hauskaa ja tunnilta lähdet aina hyvällä fiiliksellä.

Tunneilla voimme käydä läpi mm. seuraavia asioita:

Soinnut
Komppaus
Improvisaatio
Plektratekniikka
Eri musiikkityylien estetiikka
Studiosoitto
Huolto- ja säätötoimenpiteet
Ergonomia
Jne. Jne.

Valmistuin kesäkuussa 2018 musiikkipedagogiksi Karelia-amk:sta. Olen opettanut eri ikäisiä oppilaita monissa musiikkikouluissa ja musiikkileireillä sekä yksityisesti yli kymmenen vuoden ajan. Valmistuin myös Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta keväällä 2011. Lukukauden 2015-2016 opiskelin Ionian Universityn Jazz-osastolla Korfulla.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja sovitaan ensimmäinen kokeilutunti jo tälle viikolla! Tunnit voi maksaa myös Smartumilla ja Edenredillä!

​Opetus myös etänä!

"Tony on opettajana helposti lähestyttävä ja hän jatkuvasti nosti minut opetuksellaan oman osaamistasoni yläpuolelle. Hyvä meinininki ja parhaat knoppitiedot kitaraskenestä."

"Tony on ammattitaitoinen ja kannustava opettaja niin aloittelijalle kuin taidokkaamalle soittajalle. Itse aloitin Tonyn oppilaana noin 4 vuotta sitten ja sain silloin hyvän startin tulevalle soittoharrastukselle. Tonyn tunneilla käydään läpi omien toiveiden mukaan tyylilajeja vaikka jazzista heavyyn ja samalla mukana tulee sopivasti teoriaa. Suosittelen lämpimästi!"

"Olen käynyt Tonylla noin puolisen vuotta ja opetus on sisältänyt sopivasti teoriaa ja biisejä. Tuntuu että olen kehittynyt valtavasti lyhyessä ajassa. Voin suositella lämpimästi Tonyn kitaratunteja!"

Soittelemisiin!

Tsekkaa lisätietoa:
http://www.tonymoisio.com/kitaratunnit.html

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 34
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Joensuu (Itä-Suomen lääni)
Puhelin: 0405900855
Internet: http://www.tonymoisio.com
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti