Muusikoiden.net
28.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Tuleva hittibändi Inkeroisissa etsii lisää soittajia
Lisätty: 29.11.2020
Voimassa: 15.02.2021
Ilmoittaja: scorpionella (#176778)Lähetä pikaviesti »

Erittäin lupaava yhtye vielä muutamaa soittajaa, ja nimeä vailla. Jos tyyliä pitäisi kuvailla omin sanoin niin- Rankkaa&synkkää, energistä, melodista ja sanoakseni mahdotonta sijoittaa yhteen genreen. Kuulemalla selviää.
Kosketinsoittajan kosketus voisi viedä projektin ja koko yhtyeen aivan uudelle tasolle. Toistaiseksi kitara on ollut hallitseva elementti kappaleissa. Luovuus ja jonkinasteinen sävellyskykyisyys olisi suuri plussa näin tuodessa uuden elementin kokoonpanoon ja tuleviin kappaleisiin.
Tällä hetkellä bändin kokoonpanoon kuuluu: Naislaulaja-säveltäjä-kirjoittajac 27v, multi-intstumentalisti ja kitaristi(toinen säveltäjä) 49v mies,sekä lahjakas rumpali 35v paikkeilla jolla on soitto paikka jossa harjoitellaan kovalla kädellä ja volyymilla kerran-pari viikossa. On myös asunto käytössä jossa toinen treenitila sekä mahdollisuus demojen ym. nauhoituksiin. Basisti (23v) saattaa olla tai ei, tehnyt jo lyhyessä ajassa parit oharit. Joten sekin paikka on hyvin todennäköisesti vapaa! Haussa siis on tällä hetkellä basisti, 2-kitara ja kosketinsoittaja.
Tahdomme soittajiltamme motivoituneisuutta osallistua harjoituksiin ja intohimoa musiikkiin.
Olemme iloinen monimuotoinen ja rento porukka ja kun saamme oleelliset jäsenet kasaan niin ensivuonna varmasti olemme valmiina suorittamaan monia Tajunnan räjäyttäviä keikkoja.!

Biisiemme demoja jotka ovat kesken mutta antavat hyvää osviittaa siitä minkä tyylistä musiikkia olemme alkaneet tuottaa, löytyy mm.

soundcloud.com/mika-berlin

Käy kuuntelemassa ja jos tykkäät & kiinnostaa ottaa selvää meistä ja mahdollisesti olla tuleva jäsen niin ota yhteyttä vaikkapa suoraan numerooni 0466879033 tekstiviestillä tai soittamalla

Niin sovitaan tapaaminen
Sekä @mail: hattumies666@gmail.com
Terveisin Ella, vokalisti :)) sekä toinen perustajajäsen Mika B.

PS Mikäli sinun on vaikea kulkea inkeroisiin mutta asut max n. 30min automatkan takana(Kotka, Kouvola, Hamina) niin rumpalin kyydillä pääsee useimmiten kulkemaan treenipaikalle. :)

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 19-65
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Kouvola (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0466879033
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti