Muusikoiden.net
22.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Tuleva hittibändi Inkeroisissa vailla Basistia
Lisätty: 29.11.2020
Voimassa: 30.01.2021
Ilmoittaja: scorpionella (#176778)Lähetä pikaviesti »

Toistaiseksi nimetön mutta lupaava yhtye kaipaa muutamaa soittajaa. Useimmissa kappaleissamme tarvitsimme myös toista kitaraa sillä tavoitteenamme on saada ensivuonna yhtye keikoille! .
Tällä hetkellä kokoonpanoon kuuluu: Naislaulaja-säveltäjä 27v, multi-intstumentalisti kitaristi(toinen säveltäjä) 49v mies,sekä lahjakas rumpali 35v paikkeilla jolla on soitto paikka jossa harjoitellaan kovalla kädellä kerran-pari viikossa. On myös asunto jossa treenitila sekä mahdollisuus nauhoituksiin.

Tahdomme sinulta motivoituneisuutta osallistua harjoituksiin ja intohimoa musiikkiin. Olemme iloinen monimuotoinen ja rento porukka ja kun saamme oleelliset jäsenet kasaan niin ensivuonna varmasti olemme valmiina suorittamaan monia Tajunnan räjäyttäviä keikkoja.!

Iälläsi ja sukupuolellasi ei ole väliä kunhan olet valmis motivoitumaan, pidät kuulemastasi ja osaat soittaa bassoa suhteellisen hyvin.

Biisiemme demoja jotka ovat kesken mutta antavat hyvää osviittaa siitä minkä tyylistä musiikkia olemme alkaneet tuottaa, löytyy mm.

soundcloud.com/mika-berlin

Käy kuuntelemassa sieltä ja jos tykkäät & kiinnostaa ottaa selvää meistä ja mahdollisesti olla tuleva basisti yhtyeeseen (tai kakkoskitaristimme) niin ota yhteyttä vaikkapa suoraan numerooni 0466879033 tekstiviestillä tai soittamalla

Niin sovitaan tapaaminen
Sekä @mail: hattumies666@gmail.com
Terveisin Ella, vokalisti :)) sekä toinen perustajajäsen Mika
PS
Mikäli sinun on vaikea kulkea inkeroisiin mutta asut max n. 30min automatkan takana(Kotka, Kouvola, Hamina) niin rumpalin kyydillä pääsee useimmiten kulkemaan treenipaikalle.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 18-65
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Kouvola (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0466879033
 

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti