Muusikoiden.net
29.11.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Metallibasistille paikka!
Lisätty: 16.11.2020
Voimassa: 31.12.2020
Ilmoittaja: Wingless-Guitars (#144566)Lähetä pikaviesti »
Alkukesästä aloittanut projekti hakisi nyt basistia. Muu kokoonpano löytyy(laulajakitaristi, lead-kitaristi, rumpali). Omaa materiaalia löytyy useapi biisi ja covereita vedellään siinä sivussa. Musiikista kuuluu läpi groove/death-vaikutteita melodiaa unohtamatta. Treenis löytyy Helsingin Vallilasta, jossa 24/7 soittomahdollisuus, aikataulujen salliessa ollaan treenattu useamman kerran viikossa. Rennolla, mutta tavoitteellisella meiningillä mennään, ei oteta liikaa paineita varsinkaan näin korona-aikana.
Tammikuulle olisi potentiaalisesti jo keikkaa tiedossa, joten senkin takia olisi hyvä saada miehitys kuntoon.

Aiempi bändikokemus ei ole kriteeri, mutta katsotaaan tietysti eduksi. Täysi-ikäisyys sen sijaan olisi suotavaa. Soittokokemusta sen verran, että hallitsee soittimen ja pysyy tahdissa muiden kanssa. Omat laitteet myös plussaa!
Omat ideat myös tervetulleita jos sellaisia löytyy. All in all asenne ja kevyt sitoutuminen ratkaisee, ei tajunnan räjäyttävät bass linet :D

Jos kiinnostaa tulla katsomaan menoa, niin viestiä täällä tai wapissa alla olevaan numeroon! Tuoreempaa biisinäytettä mahdollisuus saada viikonloppuun mennessä.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18-25?
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0451104446
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti