Muusikoiden.net
23.11.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Tehdään musiikkia yhdessä!
Lisätty: 14.11.2020
Voimassa: 31.12.2020
Ilmoittaja: They Call Me The Jii (#80255)Lähetä pikaviesti »
Moi!

Osaatko laulaa? Kiinnostaako jokin muu kuin metalli/rock/iskelmäpoppi? Onko sinulla jo biisejä joita olisit valmis työstämään yhdessä tai olisit avoin kehittämään sellaisia?
Löytyykö tilkka kunnianhimoa ja pitkäjänteisyyttä? Ikä/sukupuoli ei väliä. Kieli englantia jos taipuu luontevasti, tai sit suomea.
Itse soitan sitä sekä tätä, suht hyvinkin, mutta laulaminen ei kyllä lähde tarpeeksi hyvin. Indie/Electronica/Shoegaze/Dreampop/Triphop-akselilta olen ajatellut että olisi kivaa tehdä, tosi laaja spektri siis,
mutta tiivistetysti: jotain muuta kuin perus iskelmäpoppia tai metalli/progeosastoa. Kauniita melodiota, kiinnostava äänimaailma. Tämä olisi proggis missä molemmilla olisi mahdollisuus
tasapuolisesti vaikuttaa suuntaan ja lopputulokseen.

Viime aikoina olen kuunnellut mm Fiona Apple, Sleaford Mods, Broder Daniel, Nadine Shah, Spiritualized, Suzanne Ciani, Jah Shaka... Ei niin että nämä olisi pakko olla esikuvina,
mutta tästä saa jonkinlaista fiilistä mikä on viime aikoina pyörinyt stereoissa kotona.
Tässä mun pöytälaatikko-soundcloud, siinä sekalaista ylijäämä-kamaa, ei ehkä mitään tähän liittyvää, mutta saa varmaan kuvan mun soittotaidoista, kaikki on mun soittamia.

https://soundcloud.com/snowmansoundsystem

Minulla on työhuone Helsingissä, siellä on hyvä tehdä musaa. Tätä voisi toki myös miettiä etäproggiksena näin digiaikoina? Päämäärä olisi toki mun mielestäni soittaminen livenä.
Ota yhteyttä pikaviestein, en pure enkä ilkeile. Demo laulu-, soitto- tai biisintekotaidoista olisi kiva, äänityksen teknisellä laadulla ei ole tässä kohtaa merkitystä.
Ilmoitus on ajankohtainen jos se näkyy tässä, tsekkaan pikaviestit säännöllisesti.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: Ei väliä
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti