Muusikoiden.net
05.12.2020
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Mm. Sävellysyhteistyö (laulaja, säveltäjä, amatööri sellisti)
Lisätty: 13.11.2020
Voimassa: 01.02.2021
Ilmoittaja: alexejr (#202670)Lähetä pikaviesti »

Moi!

Jo aika vanhaan ilmoitukseen lisäys! Mutta ensinnäkin, kiitos todella paljon kaikille yhteyttä ottaneille, jatketaan teidän kanssa sovituilla alustoilla.

Uusimman oman sävellykseni hyperfollow linkki vielä tässä: https://distrokid.com/hyperfollow/alexriihiaho/fly-away

Sain raivattua musiikille arkeen nyt enemmän aikaa, kun yllättäen näytti olevan tarpeellista ja kannattavaa. Mm. kuulijaryhmän palautteen vuoksi, on tekemisen suunta yrittäjyys.
Vastaan kyllä mielelläni harrastepuuhiinkin! :)

Vanha ilmoitus:

"Hei!

Olen 28v laulaja/säveltäjä/amatööri sellisti. Haussa orkesterista yksittäiseen henkilöön ja mitä vain tältä väliltä, musiikilliseen yhteistyöhön. (Harrastuksena jos ei muuta)

Genreni säveltäessä on ambient/new age/cinematic, mutta aivan kaikelle olen avoin! Tyhjästä luomisen yhdessä voi ja pitääkin johtaa ties mihin. Pieni kotistudio löytyy. (Presonus Audiobox USB 96 Studio, DAWina Studio One 4 Artist ja Akai Professional MPK mini MK2 MIDI-keyboard. Casion sähköpiano midi-liitännällä. Kaksi akustista kitaraa, ukulele ja sello.)

Enemmittä puheitta,

Tsekkaa ”testi”singleni: https://open.spotify.com/track/72jf … U2kAOOqVf?si=iIJOYE-GRF6GbDz-7nm1XA (melodia soitettu randomisti putkeen ilman ideaa ja ääniä lisäilty jälkeen, joten aika raakaversio vielä)

+ laulunäytteeni: https://www.dropbox.com/s/cf4t6bqv6 … %2021.7.2020%2C%2018.43.32.mov?dl=0 ja ehdota mitä vain! (Taustalla ”random” naislaulaja mukana)"

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Muut
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti