Muusikoiden.net
25.11.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Basisti hukassa.
Lisätty: 11.11.2020
Voimassa: 01.01.2021
Ilmoittaja: Nimimerkki_1 (#206260)Lähetä pikaviesti »

Presari, mies ja yliampuva chorus-efekti etsii soittajia taikka bändiä, jotka omaavat samanlaiset musiikilliset intressit kuin hän.
Ensisijaisesti haussa olisi porukka, jolta löytyy innostusta ja tavoitteellisuutta oman materiaalin säveltämiseen ja äänittämiseen sekä keikkailuun, sitten kun se on ajankohtaista näin koronatilanteen puolesta.
Itseltä löytyy soittokokemusta vuosissa enemmän, mitä tällä taitotasolla kehtaa myöntää olevan ":D". Soitin kuitenkin pysyy tässä vaiheessa jo perushyvin käsissä. Se kuuluisa "mielikuvitus" ja "innostus" menee kuitenkin minun kirjoissa teknisen osaamisen edelle.
Omaa musamakua on helpompi selittää deduktiivisesti karsimalla kuin selittää mitä genrejä/artisteja se pitää sisällään yms. Mutta mainittaakoot sen verran, että humpalle tai bilecoverbändi meiningille en välttämättä lämpene.

Joten miksi siis puhallella muniin yksin himassa kun voitaisiin soittaa yhdessä bändissä? Kysykää ihmeessä lisätietoja niin asiat selkenevät paremmin. Sähköpostilla saat parhaiten kiinni. Voin myös laittaa demoa omista biisiaihioista/riffiräpellyksistä jos kiinostusta löytyy.

T.Veikko

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 18-30v.
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: sinnemaki.veikko@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti