Muusikoiden.net
01.12.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Black/death metal bändi Gomorran tarvii kosketinsoittajan
Lisätty: 06.11.2020
Voimassa: 31.01.2021
Ilmoittaja: masterhillo (#170556)Lähetä pikaviesti »

Otsikon mukaan soitellaan death/black metallia Helsingin Vallilassa. Ollaan atm trio kahella kitaristilla, joista toinen hoitaa vokaatit, sitten vielä rumpali.

Tehää soittohommia enemmän kunnolla ku vaan hupiharrastuksena. Tällä hetkellä työstellään ekaa julkasua ens vuoden alulle. Treeneissä siis soitellaa omia biisejä, kehitetään keskeneräsiä ja tehdään uutta. Treenien ulkopuolella jokanen hoitaa osaltaa oman instrumenttinsa demottamisen, että saadaa hyvälaatuset työversiot biiseistä.

Eli jos sattuisit soittaa Gomorranis, niin ois 6/5 tulla treeneihin kerta viikkoo, säveltää ja demottaa oman instrumenttisi osuudet ja maksaa treeniksestä oma osuus vuokrasta (~60e/kk). Biisejä ei tartte tiskiin tuoda. Kunhan on muuten aktiivisesti mukana.

Vaikka tuo edellä mainittu saattaa vaikuttaa et touhutaan keppi perseessä, nii on meillä kai oikeesti ihan hauskaakin.. Halutaan vaan saada jotai aikaseks tehokkaasti enemmän ku perseillä. Ehkä päästää jonneki räkälään keikalle 2021?

Jos huvituttaapi ja kiinnostaa niin laita viestiä, lähettelen sulle demoja. Jos sitten vielä lämmittää niin voit tulla treeneis pyörähtää ja kattomaan kuinka paljon naamat vituttaa.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 20-40
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti