Muusikoiden.net
05.12.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Harmonikansoiton- ja pianonsoiton opetusta Tampereen keskustassa
Lisätty: 02.11.2020
Voimassa: 31.12.2020
Ilmoittaja: juliahelenah (#163895)Lähetä pikaviesti »

Moi kaikki!

Kalenteriin mahtuisi vielä pari soitto-oppilasta! Olen aikaisemmin toiminut mm. työväenopistossa ja musiikkiopistossa harmonikansoiton tuntiopettajana, tehnyt erilaisia sijaisuuksia sekä harmonikan- että pianonsoitonopettajana sekä opettanut eritasoisia yksityisoppilaita Jyväskylässä ja Tampereella noin viitisen vuotta.

Valmistuin muusikoksi vuonna 2012 (Keski-Pohjanmaan konservatorio) ja musiikinohjaajaksi (JAMK) vuonna 2017. Valmistun lähiaikoina musiikin- ja luokanopettajaksi (JYU) ja noin vuoden päästä harmonikansoitonopettajaksi (TAMK). Toimin tällä hetkellä musiikinopettajana Svenska Samskolanissa, missä myös opetan yksityisoppilaita iltapäivisin.

Harmonikansoitossa opetan kaikenlaisia oppijoita aloittelijoista pidemmällä oleviin, pianonsoitossa opetan alkeita ja siitä hieman eteenpäin sekä vapaata säestystä. Lähes kaikki musiikkityylit klassisesta tämä päivän hitteihin taipuvat molemmilla soittimilla, mutta jos haluat perehtyä vaikkapa jazzin maailmaan, en välttämättä ole oikea henkilö. 🙂

Omat nettisivut: https://juliahelenah.weebly.com/

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja sovitaan lisää - opetus räätälöidään oppilaan toiveiden ja tarpeiden mukaan! Opetuskielet: suomi, ruotsi, englanti. Opetan mielelläni myös erityisoppilaita! Yhteydenotot ainoastaan sähköpostitse.

Myös suosittelijoiden yhteystiedot tarvittaessa!

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 28
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: juliahelenah@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti