Muusikoiden.net
02.12.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Tiukka Hard Rock bändi hakee rumpalia ja basistia
Lisätty: 30.10.2020
Voimassa: 31.12.2020
Ilmoittaja: MetallicAfan (#27446)Lähetä pikaviesti »
HUOMIO kaikki Etelä-Suomen kovat rokkirumpalit ja -basistit!

Minä ja hyvä kitaristivirtuoosiystäväni haemme asenteellista ja osaavaa rumpalia sekä basistia, joilla irtoisi aivan **tun tykisti 70-90-luvun hard rock meininki. I’m talkin’ bout Van Halen, Skid Row, Ozzy, Deep Purple, Jimi Hendrix, UFO, Megadeth yms. osasto.

Minä eli Sundi olen laulussa ja asun Hämeenlinnassa. Kitaristivirtuoosiystäväni asustaa Helsingin päässä, mutta treenit saadaan tarvittaessa järjestettyä molemmissa päissä. Eli ei anneta asuinpaikan rajoittaa, vaan säädetään systeemit miehistön ja miehistön kuvioiden mukaan kuntoon.

Tavoitteena on siis saada kunnon rehellinen ja raaka, karismaattinen, taitava sekä laadukas rock pumppu kasaan, jolla vedetään ainakin aluksi hyvän meiningin covereita omaksi iloksi ja tietysti yleisöllekin. Eli keikkojakin hommataan (tietenkin) kun paletti on kasassa. Katsotaan sitten ajan kanssa, miten oman musiikin tekeminen lähtee käyntiin. Eli ei pelkästään hengailua, vaan tavoitteellista meininkiä on tiedossa.

Ollaan n. 30v jätkiä, joilla on jo kokemusta bänditouhuista ja keikoista eli emme ole aloittelijoita.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos vähänkään innostuit. Soita, laita mailia, tekstaria tai whatsappia. Pikaviestejä tulee katsottua harvemmin…

Aina kannattaa kokeilla. Tästä voi alkaa aivan uskomaton yhteinen matka musiikin ja nimenomaan rock’n rollin mahtavaan maailmaan!

-Sundi

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: +18
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0407781333
Sähköposti: sundholm.olli@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti