Muusikoiden.net
29.11.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Bluesia
Lisätty: 29.10.2020
Voimassa: 26.04.2021
Ilmoittaja: bluesdino (#205965)Lähetä pikaviesti »

Tervehdys.

Nimeni on Dino Nordström, olen 28-vuotias nuori mies Rovaniemeltä. Tulin tänne pakulla rautatien varrella vuonna 2016 mutta itselläni ei ole ajokorttia, en ollut kuskina. Olen kuunnellut ränkytystä lapsesta saakka ja nykyään suunta on yhä blues mutta hyvällä meiningillä, tietty. Älä pyytele sointuja ilman ääniä mutta mukana voin soittaa ihan mitä tahansa kunhan kyseessä on blues. Oikein hyvällä meiningillä.

Etsin kokoonpanoa. Kadulle, ravintoloihin, mihin tahansa... En käytä huumeita enkä päihteitä joten jos porukassa pyörii huumeita niin en tule kuvioihin. Mikä tahansa soi. Mieluiten kokeneimpia soittajia mukaan tai sellaisia joilla soi mukana ja joiden mukana voi soittaa melkein ilmeettä.
Olen hyvä tyyppi, en riko lakia ja olen opiskellut elämänkatsomustietoa ikäni. Olisi kiva löytää vihdoin kokoonpano. Minulla on kuvan skeba, vahvistinta ei ole... Sellaisen yritän hankkia, talouteni on vähän kriisissä vaikka minulla on suomalainen hlökortti ja 0 allekirjoitusta väärin. Asia erikseen, mutta ota yhteyttä jos haluat soittaa bluesia jonkun kanssa joka sopii mukaan :) Kuva vanha, vuodelta 2016. Minulla on pari slaidia, lasinen ja metallinen ja pian toivottavasti styrkkari ja uudet round wound -kielet.

Minulla ei ole treenistä eikä kotonani voi soittaa porukalla, asun kerrostalossa enkä yksin.

Terveisin,
Dino Nordström

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Rovaniemi (Lapin lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti