Muusikoiden.net
27.11.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Rumpali etsii hikeä, tunteita ja sisältöä
Lisätty: 21.10.2020
Voimassa: 18.04.2021
Ilmoittaja: beatLESS (#22452)Lähetä pikaviesti »

Päivitetty 17.11.2020

Etsin bändiä en musiikkityyliä, mutta tässä jotain musiikkityylejä joiden ainakin voisin kuvitella kolahtavan: metal, stoner rock/metal, modern rock, heavy rock. Mitään ihan äärimetallia en etsi, enkä toisaalta vispilöillä soitettavaa musiikkia.

Bändissä voisi olla groovea, asennetta, menoa, fiilistelyä, dynamiikkaa, syvyyttä ja monipuolisia elementtejä ja osioita. En tarkoita kuitenkaan progea. Pelkkä turpaanveto tai muniinpuhaltelua ei kiinnosta, eikä kaavojen noudattaminen tai genreuskollisuus.

Olen -77 syntynyt aikuisiänkynnyksellä rummut löytänyt tauolta bändisoittamiseen palaava rumpali. Olen soittanut muutamissa pienissä (metal, rock/heavy rock ja love metal) bändeissä, joitain keikkoja on tullut tehtyä, jotain pienimuotoisia äänitteitä äänittänyt. Minulle tärkeintä soittamisessa on ollut sen tuoma hauskuus, nautinto ja uuden luominen, dollarin kuvat ei ole olleet silmissä. Bänditreenaaminen ja yksinkin treenaaminen on ollut tapana, mutta ihan kaikkein kuivimmat tekniikkaharjoitukset (LRLLLLRRRLLRLRLRLLLRRR) ovat jääneet vähemmälle.

Alussa mainittujen musiikkityylien "rankemman osaston" ystäville lisähuomio:
Tuplabasarien soitosta sen verran, että perusjutut kulkee. En osaa, enkä ole kiinnostunut opettelemaan Morbid Angel tai Meshuggah -tyylistä tuplabasarointia. Kappaleiden temmossa rajat ylittyvät jossain esim. Mokoman thrash metallissa, eli hiukan hitaampaa pitäisi olla.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti