Muusikoiden.net
26.11.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Basisti/kitaristi vapaalla (J-rock, alt.rock, elektroninen)
Lisätty: 20.10.2020
Voimassa: 17.04.2021
Ilmoittaja: Apple tree (#138963)Lähetä pikaviesti »
Tervehdys! Löytyykö kulmilta yksinäisiä kanssasoittajia tai kasautumassa olevia kokoonpanoja, jotka jakaisivat rakkauden mainittuja genrejä kohtaan? Ideaalitilanteessa omassa musiikissa saisi yhdistellä näitä kaikkia: heleitä kitarasaundeja, kauniita melodioita, iskeviä riffejä, maalailevia/kokeellisia kone- ja synajuttuja, tunnelmallisuutta ja menevyyttä sopivassa suhteessa.

J-rock on niin laaja käsite, että selvennettäköön mun musamaussa sen tarkoittavan esim. Sukekiyo, BUCK-TICK, Dir en greyn melodisempaa/kevyempää osastoa ja SUGIZOn soolomatskua. Elektronisella osastolla viime aikoina on ollu kovassa kuuntelussa Jon Hopkins, Cliff Martinezin säveltämät soundtrackit, Portishead ja Carpenter brut: tummia tunnelmia, ambientia ja synthwavea siis.

Eniten mua kiinnostaa oman musiikin tekeminen ja julkaiseminen. Jos siihen päälle pääsee tekemään keikkoja, niin mahtava homma. Tavoitteellisuudesta sen verran, että tuskin tässä uutta ammattia ollaan hankkimassa, mutta en mää sitäkään kattele jos treenit/äänityssessiot on tekosyy pelkälle pään sekottamiselle.

Basistina oon ehottomasti parhaimmillani ja monipuolisimmillaan, mutta kitarakin pysyy aika hyvin käsissä. Viime vuosina on myös tullu vedettyä taustalauluja/ihan vähän koskettimia ja halua kehittyä molemmissa löytyy.

sähköposti tapio.holappa2[at]gmail.com

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 28
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti