Muusikoiden.net
26.11.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Rautanen basisti vääntämään "iskelmärockmetallia!"
Lisätty: 19.10.2020
Voimassa: 16.04.2021
Ilmoittaja: Jamman (#207884)Lähetä pikaviesti »
Tällänen 32-vuotias erittäin hyvä laulajakitaristisäveltäjä hakis aisaparia tekemään viimesenpäälle hyvää suomalaista musiikkia!

Vaikka esikuvina vähän tälle projektille toimiikin iskelmärokin klassisia nimiä: kuten Yö, Popeda, Tehosekoitin, kolmas nainen, eppu normaali jne jne. niin nykyajan henkeen ja omien mieltymyksien mukana saattaa jopa lipsahtaa vähän metallin puolelle. Progeilua maltilla, ni ei mene liian monimutkaseksi kuunnella 😉

Mutta ajattelin, että hyvän ja jämäkän bassonkantajan kanssa vois saada hyviä runkoja aikaseksi joita lähteä sitte työstelemään kunnolla. Mulla on tosi luova mielikuvitus, joten ketään toista artistia ei tarvii lähteä kopioimaan ja hyviä biisejä kyllä syntyy. Myös tekstiä ja tarinaa riittää kerrottavaksi.

Olen tosiaan 32-vuotias, laulua 15-vuotta harrastanut, kitaralla hyvin luova, rummut pysyy aika näppärästi hanskassa nekin. Äänitystilat ja vehkeet ja jonkin verran tietotaitoa aiheesta löytyy.

Intoa on ja vankka usko omaan tekemiseen.

Pistä viestiä jos innostut moisesta projektista ja sulla on jonkinlaista omaa näkemystä myös aiheesta!

Sen verran ajattelen pidemmälle ku ensimmäiset treenit, että iältään aisapari sais olla aika saman henkinen... eli varmaan jossain 20-40 jos koittais pitää ikähaitarin :)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 20-40
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Hyvinkää (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti