Muusikoiden.net
31.10.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Proge vivahteinen elokuva/elämysmetalliprojekti etsii jäseniä
Lisätty: 14.10.2020
Voimassa: 15.11.2020
Ilmoittaja: pexi1991 (#125169)Lähetä pikaviesti »

Etsitään rumpalia ja kosketinsoittajaa/pianistia progevivahteiseen ”elokuvametalli”/”elämysmetalli” projektiin. Projekti on uusi, mutta viiden biisin EP-kokonaisuus on pitkälle demotettu. Musiikkia kuvaa sanojen proge, elokuvametalli, elämysmetalli lisäksi myös se, että biisien rakenteet eivät ole suurelta osin ennalta arvattavia lisäksi tyylilajien skaala on melko laaja, tarttuvia mieleen jääviä melodioita ja rytmejä unohtamatta.

Vaikka nyt syntymässä on viiden biisin EP, ei homman ole tarkoitus jäädä siihen vaan kokoajan biisejä syntyy lisää ja tavoite on että bändi myös keikkailee kun se on siihen valmis.

Olethan yhteydessä mikäli kiinnostuit edes vähän tai tiedät jonkun jota saattaisi kiinnostaa! Kerron projektista mielelläni tarkemmin. Demotettujen biisien rumpuosuudet ovat paikoin haastavia ja vaihtelevat tyypilajit edellyttävät rumpalilta monipuolisuutta sekä dynamiikkaa.

Keräämme tällä hetkellä ehdokkaita ja tapaamisia järjestellään sitä mukaan kun kiinnostuneita löytyy. Kokoonpano alkaa olla pikku hiljaa valmis sillä bändissä on mukana laulaja, kitaristi, basisti ja sellisti, vain rumpali ja kosketinsoittaja puuttuu.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla! Liitä oheen soittonäytteitä tai muita omia referenssejä, mikäli niitä löytyy.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 20-
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0400428962
Sähköposti: pekka.virtanen91@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti