Muusikoiden.net
27.10.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Laulaja ja basisti!
Lisätty: 12.10.2020
Voimassa: 09.04.2021
Ilmoittaja: Vince84 (#118395)Lähetä pikaviesti »
Hei! Uuteen bändiprojektiin haussa laulaja sekä basisti. Musiikkityyli on grunge-vaikutteista raskasta rockia tyyliin Alice In Chains, Soundgarden, Smashing Pumpkins jne.

Soittokämppä löytyy Tampereelta Nekalan kaupunginosasta ja sinun pitäisi päästä kerran viikossa paikalle. Treeneihin tullaan sovittuna aikana ja aika käytetään tehokkaasti. Tapana ei ole tulla treenikselle dokaamaan vaan soittamaan. Omat soittokamat tulisi myös basistilta löytyä ja oma osuus treeniksen vuokrasta pitää pystyä maksamaan. Vähän pitäisi tietysti osata myös soittaa/laulaa ja aiempi kokemus näistä hommista olisi myös suotavaa. Laulajalta odotetaan myös lyriikoiden kirjoittamista englanniksi. Sävellettynä biisejä on vaikka kuinka.

Lopussa on linkki sivulle mistä löytyy pari raakiledemoa. Jos kiinnostus heräsi niin laita pikaviesti tai sähköpostia. Hommaa tehdään omaksi iloksi rennolla fiiliksellä ja huumori mukana. Me olemme jo kolmenkympin ylittäneitä vanhoja miehiä. Sinun iällä ei väliä, kunhan olet täysi-ikäinen.

Ei mulkuille tai päihdeongelmaisille!

https://soundcloud.com/user-487088815-684742455

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: aikuinen
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: mikko.j.antila@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti